Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté gairebé el mateix nombre d’ingressats COVID als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/18/2021 11:05:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté gairebé el mateix nombre d’ingressats COVID als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Sumen 19 pacients: 12 són a l’Hospital Comarcal de Blanes, i 7 a l’Hospital de Calella

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que, de moment, no hi ha canvis destacables en el nombre de pacients hospitalitzats. Actualment hi ha un total de 19 persones ingressades, una menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 12 pacients, un més que fa quatre dies. Des de llavors i fins ara hi ha hagut 4 ingressos i 3 altes. Per la seva banda, l’Hospital de Calella compta amb 7 persones ingressades, dues menys que al darrer comunicat, havent-s’hi registrat 5 nous ingressos i 7 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 136 persones ingressades per COVID, 9 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 73.604 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.123 persones, 2 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, tot i que segueix a la zona alta. Ara és de 219, quan en l’anterior comunicat era de 305. A Blanes ha augmentat un xic, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 137, i en canvi en la darrera actualització era de 131.
Data de realització: 05/18/2021 | Data de la darrera actualització: 05/18/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300