Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local, Protecció Civil i Bombers intervenen en la retirada de 20 metres de planxes de ferro desfermades pel vent a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2021 10:56:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local, Protecció Civil i Bombers intervenen en la retirada de 20 metres de planxes de ferro desfermades pel vent a Blanes

Durant dues hores els equips d’emergència van tallar l’accés al carrer i van assegurar les planxes de la teulada de l’antic pavelló d’esports

El fort vent que va estar bufant durant el migdia i la tarda d’aquest passat dimarts va provocar que algunes planxes de ferro del sostre de l’antic pavelló municipal de Blanes quedessin desfermades. L’avís el va donar pels volts de 2/4 de 7 de la tarda un veí que viu davant de l’equipament, alertat pel soroll que feien les planxes batudes pel vent, que colpejaven la teulada.


Immediatament es va activar el protocol d’emergències, acudint-hi dues patrulles de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com dues unitats dels Bombers de la Generalitat. Amb l’ajut de l’escala telescòpica van fer una inspecció primer visual i després in situ, comprovant que el fort vent havia desfermat uns 20 metres de planxes, que havien quedat descollades i colpejaven contra el sostre.


Els bombers van procedir a acabar de descollar les planxes que estaven batent, retirant-les del sostre i assegurant les que quedaven al voltant. Paral·lelament, la Policia Local de Blanes va procedir al tancament preventiu de tota la zona perquè es pogués actuar amb seguretat per a tothom. Més concretament, es va tallar l’accés de circulació a la confluència del Passeig de S’Abanell amb el Carrer Josep Tarradellas.


Al haver quedat parcialment descoberta la teulada de l’antic pavelló d’esports municipal, el matí d’avui dimecres està previst que els Serveis Municipals s’encarreguin de la seva reparació. En aquest sentit, ja s’ha apuntat que es farà una revisió de totes les planxes per assegurar i canviar les que hi hagi perill que també acabin descollades.


L’operatiu es va donar per finalitzat a 2/4 de 9 de la nit, dues hores després que havia començat. Val a dir que, anecdòticament, tres hores abans que es donés avís sobre l’incident, la Policia Local de Blanes ja havia intervingut justament al costat de l’edifici de l’antic pavelló d’esports. En aquella ocasió es tractava d’un arbre que havia caigut per la força del vent, donant avís perquè l’equip de jardineria el retiri.
Data de realització: 05/19/2021 | Data de la darrera actualització: 05/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300