Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Brenda Delgado i Dani Cubero captiven al públic del Casal d’Entitats ‘La Cooperativa’ de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2021 01:58:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Brenda Delgado i Dani Cubero captiven al públic del Casal d’Entitats ‘La Cooperativa’ de Blanes

Els artistes blanencs han protagonitzat un concert de flamenc pop que ha estat el tret de sortida de la nova temporada, amb l’esperança que ara hi hagi una revifalla del món cultural

L’escenari del Casal d’Entitats ‘La Cooperativa’ de Blanes va tornar a vibrar fa pocs dies, en aquesta ocasió amb el concert de fusió de flamenc pop que van protagonitzar Brenda Delgado i Dani Cubero. Si bé són blanencs, han volat molt lluny i ara tornen a ser aquí després que tots dos han trepitjat escenaris de categoria internacional, havent acompanyat grans noms de la cançó en diferents gires i concerts.


Brenda Delgado i Dani Cubero durant el concert
al Casal La Cooperativa
Es coneixen des que eren petits, procedents de dues famílies d’artistes, i han participat plegats en anteriors grups. Ara, des de l’estiu passat, actuen com a duet en una nova etapa que els ajuda a expressar i compartir l’art que el mou per dins amb l’afortunat públic que els escolta. Després que l’estiu del 2020 van iniciar aquesta nova etapa amb diverses actuacions, mantenen l’esperança que enguany hi hagi una anunciada i esperada revifalla en el món cultural.


Al llarg de la vetllada, que va tenir lloc dissabte passat al migdia, van interpretar diversos temes que fusionen flamenc pop amb l’extraordinària veu de la Brenda i el virtuosisme de la guitarra que toca Dani Cubero. Entre les cançons que van oferir se’n comptaven de Vanesa Martín, Niña Pastori, Diego Carrasco i Alejandro Sanz, entre d’altres.


De fet, tal com expliquen, és el tipus de cançons que a la gent els agrada més avui dia, i serveixen per expressar amb música l’art que amaguen dins. Tal com diu la Brenda: ‘el flamenc serveix per poder cridar el què la meva ànima calla’. Aquesta actuació ha estat l’inici de la nova temporada estiuenca que ja comencen a preparar, havent concertat diversos bolos de cara als propers mesos en diverses localitats. Entre elles, a Blanes.
Data de realització: 05/21/2021 | Data de la darrera actualització: 05/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300