Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

13 dotacions de cossos d’emergència atenen a Blanes l’accident d’un cotxe bolcat, on un menor ha resultat ferit lleu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2021 03:08:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIES13 dotacions de cossos d’emergència atenen a Blanes l’accident d’un cotxe bolcat, on un menor ha resultat ferit lleu

Han intervingut efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques, el personal del CAP2 i els Mossos d’Esquadra

L’accident ha tingut lloc avui dijous pels volts de les 8 del matí a l’Avinguda d’Europa, al tram situat davant del CAP-2 de Blanes, entre els barris de La Plantera i els Pins. Un cotxe que circulava en sentit de pujada ha topat contra un vehicle que ha quedat declarat sinistre total per les destrosses causades, i la part posterior d’un vehicle, tots dos correctament estacionats davant l’ambulatori. A causa de la força de l’impacte, per motius que es desconeixen, ha quedat bolcat al mig de la calçada.


En el vehicle que ha quedat bolcat viatjaven un home de mitjana edat i dos menors, un dels quals ha resultat ferit lleu. Immediatament, s’ha activat el protocol i han acudit els diferents serveis d’emergències al lloc de l’accident. En primera instància els ferits han estat atesos pel personal sanitari del CAP-2, metges, metgesses i infermeres, alertats pel soroll de l’impacte.


Dos dels ocupants han estat retirats a l’interior de l’ambulatori, mentre que el tercer ha estat excarcerat pels bombers i se l’ha atès en una ambulància del SEM medicalitzada. Es tractava d’un dels dos menors d’edat que presentava ferides lleus, i que ha esta traslladat posteriorment en la mateixa ambulància a l’Hospital Comarcal de Blanes per continuar la seva atenció sanitària.


L’operatiu ha finalitzat a quarts de 10 del matí, després que s’ha retirat el vehicle amb la grua municipal, i el servei de neteja de la via pública ha recollit els vidres i les restes del cotxe sinistrat que havien quedat sobre la calçada. Durant tot l’operatiu la Policia Local ha tallat la circulació del tram de l’Avinguda d’Europa on ha tingut lloc l’accident perquè els equips d’emergència treballessin amb major seguretat.


Això ha provocat algunes retencions de vehicles, ja que es tracta d’una de les principals vies d’entrada i sortida al municipi, afegit a que es tracta de l’hora en què molts ciutadans i ciutadanes van a treballar o acompanyen als escolars als centres educatius. En total, han intervingut 13 dotacions de diferents cossos d’emergències de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers de la Generalitat, Sistema d’Emergències Mèdiques i Mossos d’Esquadra.Data de realització: 05/27/2021 | Data de la darrera actualització: 05/27/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300