Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Som a prop! Som Blanes!’, nou vídeo promocional de la vila on comença la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2021 08:19:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BlanesMarca‘Som a prop! Som Blanes!’, nou vídeo promocional de la vila on comença la Costa Brava

Explica visualment totes aquelles coses que juntes fan de Blanes un lloc únic i irrepetible, amb l’objectiu d’arribar els visitants de proximitat: Catalunya, Espanya i França

Coincidint amb l’imminent inici de la temporada forta estiuenca, el Departament de Turisme de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha editat un nou vídeo promocional que, en aquesta ocasió, s’ha pensat principalment per atraure els visitants del mercat de proximitat: Catalunya, l’Estat Espanyol i França. Amb el lema ‘Som a prop! Som Blanes!’, la producció audiovisual s’ha fet en Català, Castellà, i subtitulat en Francès i Anglès.


El primer vídeo té una duració de dos minuts, i properament està previst editar-ne un altre de 20 segons. Transmet en forma d’imatges totes aquelles coses que, juntes, fan de Blanes un lloc únic i irrepetible, atractiu perquè gaudeixin de la vila on comença la Costa Brava gent amb tota mena d’inquietuds i totes les edats: des de la canalla fins a la gent gran.


Per això, es presenta Blanes com una vila on ‘Som’ cultura, esport, mar, platja, Costa Brava, muntanya, diversitat, integració, acollida, tradició, història, joventut, comerç, gastronomia i –sobretot- a prop i fàcil d’arribar-s’hi. L’aposta visual que s’ha fet rau en què el missatge no es queda en la superfície, amb imatges que impacten per la bellesa del seu paisatge i la qualitat amb què s’han enregistrat.


‘Som a prop! Som Blanes!’ està dotat d’una part humana i propera per connectar amb el receptor del vídeo, perquè tothom s’hi senti identificat. La proposta visual parla sobre una vila que compendia tot allò que volem trobar d’atractiu quan visitem un lloc, reforçat per la bellesa dels paisatges naturals, però també amb el toc humà que hi donen les persones que hi apareixen.

Vídeo: https://youtu.be/1JUXioLmhs8 i https://youtu.be/VWsbtRwuHm4

Data de realització: 05/28/2021 | Data de la darrera actualització: 05/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300