Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acollirà per segon any consecutiu l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2021 08:10:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FUTBOLLa Ciutat Esportiva Blanes acollirà per segon any consecutiu l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol

La positiva experiència viscuda al 2020 en aquest equipament esportiu ha fet decidir la FCF a repetir seu a la vila on comença la Costa Brava el proper 30 de juny

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) celebrada la tarda d’aquest passat divendres ha pres l’acord de convocar l’Assemblea General en sessió ordinària pel proper dimecres 30 de juny, és a dir: d’aquí a un mes, aproximadament. La reunió s’allotjarà per segon any consecutiu a la Ciutat Esportiva Blanes.


Imatges d'Arxiu: Assemblea FCF Agost 2020
La positiva experiència que va suposar l’any passat organitzar la trobada en aquest equipament esportiu per primera vegada, ha fet decidir la FCF a repetir seu a Blanes, la ciutat on comença la Costa Brava. Un dels factors que sembla haver influït en la tria, és el rècord d’assistents, 330 persones, de les quals 119 corresponien a la zona de Girona.

Temes a tractar en l’Assemblea Ordinària del 30 de juny

L’ordre del dia previst a l’assemblea inclou els informes del president i del director general, la ratificació de l’acord pres per la Junta Directiva de personar-se com actor civil a l’anomenat ‘Cas Soule’, i la ratificació dels càrrecs previstos reglamentàriament. També s’informarà sobre les activitats de la temporada 2020-2021.


El regidor d'Esports, l'alcalde de Blanes i el president de la FCF,
poc abans de començar l'Assemblea General Ordinària 2020
Altres temes seran l’exercici econòmic de l’any passat, així com el pressupost d’aquest 2021, i es modificaran articles d’Estatuts i del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol. Per últim, es ratificaran els acords presos per la Junta Directiva durant la vigència de l’Estat d’Alarma, així com la modificació del Pla de Competicions de Futbol-11 per a l’actual temporada, i el pla de competicions de futbol-11, futbol-7 i futbol platja per a la propera temporada 2021-2022.


Els quatre darrers punts de l’Assemblea General Ordinària seran tractar la Lliga Catalana de Futbol Sala, l’Informe de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, les propostes presentades per assembleistes en temps i forma i, finalment, el torn obert de Precs i Preguntes. La trobada es convocarà a 2/4 de 7 en primera convocatòria i a les 7 del vespre en segona.

Blanes, seu de l’Assemblea de la FCF per segon any consecutiu

L’any passat l’assemblea es va allotjar a la Ciutat Esportiva Blanes el 22 d’agost. Si l’organització d’aquest esdeveniment ja tenia un pes específic prou a tenir en compte, també ho van ser les estrictes mesures de seguretat preventives per la COVID-19 que van envoltar-lo. Aquest va ser un factor cabdal que la FCF va cuidar fins al darrer detall, i que l’Ajuntament de Blanes va tenir molt en compte abans de donar el vistiplau definitiu perquè l’esdeveniment s’acollís a la Ciutat Esportiva Blanes.
Data de realització: 05/29/2021 | Data de la darrera actualització: 05/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300