Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dissabte l’assemblea constituent de la Selva Marítima i un debat amb el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2021 11:23:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes acull dissabte l’assemblea constituent de la Selva Marítima i un debat amb el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri

Tots dos actes s’allotjaran al Teatre de Blanes: l’assemblea començarà a 2/4 de 6, i el debat obert sobre la campanya ‘Amnistia, Fem-nos Lliures’ a ¼ de 8

Dissabte vinent Òmnium Cultural ha organitzat dues activitats a Blanes, que s’allotjaran al Teatre de Blanes. En primer lloc, es farà l’Assemblea Constituent d’Òmnium Selva Marítima. Tots els socis i sòcies de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar estan cridats a participar-hi per votar el pla de treball de l’entitat, així com la constitució de la nova junta.


Imatges d'Arxiu: Presentació Llibre sobre Jordi Cuixart
Agost 2019
L’assemblea s’ha convocat a 2/4 de 6 de la tarda en primera convocatòria i a les 6 en segona convocatòria, mentre que les urnes està previst que s’obrin a les 5 de la tarda. Un cop acabada l’Assemblea Constituent, pels volts de les 7 de la tarda, se celebrarà un acte obert a la participació de tothom. Inicialment s’havia de fer a l’aire lliure, però finalment s’ha decidit ubicar-ho al mateix Teatre de Blanes.


El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, conversarà amb Mostafà Shaimi, professor de Pedagogia de la UdG i amb Anaïs Franquesa, advocada penalista. El tema central de la conversa serà l’amnistia i la situació dels presos, exiliats i els més de 3.000 encausats pel procés; sobre l’exercici de drets i llibertats, i també la cohesió social i el paper que hi juguen la llengua i la cultura. L’acte el moderarà la periodista Joana Valent.

Més informació: selvamaritima@omnium.catData de realització: | Data de la darrera actualització: 06/03/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300