Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Manu Guix tancarà diumenge al vespre la Temporada Professional al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2021 07:32:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesManu Guix tancarà diumenge al vespre la Temporada Professional al Teatre de Blanes

El carismàtic músic repassarà amb el seu piano un extens repertori de la seva discografia barrejat amb versions de temes d’Sting, Michael Jackson i Elton John, entre d’altres

És ben sabut que, sense passió, qualsevol tipus d’activitat podrà ser molt correcte, però no tindrà l’ànima indispensable per commoure, per arribar al cor de la gent. Aquesta és la qualitat que sense cap mena de dubte desplega pels quatre costats el músic que diumenge vinent al vespre tancarà la Temporada Professional d’aquest primer semestre del 2021 al Teatre de Blanes.


Actuació de Manu Guix al Banc dels Músics de Blanes, setembre 2018
Es tracta de Manu Guix, a qui el públic de Blanes ja coneix d’un concert relativament recent, d’aquells que es feien abans de la COVID, ofert al bell mig del Passeig de Mar l’any 2018 amb motiu dels actes organitzats al voltant de la Diada Nacional de Catalunya. En aquesta ocasió, Manu Guix no tocarà arran de mar, sinó a l’escenari del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud, però –això si- acompanyat del seu complement indispensable: el piano.


Manu Guix posarà la veu i la música al piano per donar forma a un extens repertori que repassa la seva trajectòria discogràfica, formada per ‘De Cabeza’, ‘Manu Guix’, ‘Onze Llachs’ i ‘Pas a Pas’. Ho farà amanint-ho amb versions de coneguts temes d’artistes de caràcter força eclèctic, com ara Michael Jackson, Jamiroquai, Sting, Elton John, Jason Mraz, Oasis, Seal, Mecano, Stereophonics... i algun més.


El concert de Manu Guix està previst que comenci aquest proper diumenge, 6 de juny, a partir de les 7 del vespre, i encara queden algunes entrades a la venda: https://www.entrapolis.com/entradas/manu-guix-formacio-amb-pianoData de realització: 06/05/2021 | Data de la darrera actualització: 06/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300