Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un intens i electritzant concert de Manu Guix tanca la Temporada Professional al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2021 12:55:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesUn intens i electritzant concert de Manu Guix tanca la Temporada Professional al Teatre de Blanes

El carismàtic músic va connectar amb el públic, rendit d’antuvi a la seva espontaneïtat i virtuosisme, tancant una temporada que ha inclòs sis espectacles teatrals i musicals

Blanes ha tancat la primera meitat d’aquest 2021 de la Temporada Professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud amb un d’aquells esdeveniments que deixen en el públic tan bon gust de boca que són difícils d’oblidar. Se’n va encarregar una sola persona, Manu Guix, armada únicament amb la seva veu i el sempre colpidor so d’un piano de cua que, sentit en directe, guanya encara més en intensitat.


Albert Sanz, Manu Guix i Àngel Canosa
Per significar el punt i a part de la Programació Professional d’aquest 2021, poc abans que comencés el concert van passar a saludar-lo al seu camerino l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura, Albert Sanz. Tots tres van compartir la bona notícia que aviat serà possible sortir al carrer sense mascareta, al mateix temps que coincidien en recordar que no per això la ciutadania en general ha d’oblidar que la pandèmia encara no s’ha superat, segueix ben viva.

Un concert inoblidable amb un músic proper i carismàtic

El carismàtic músic Manu Guix va electritzar la concurrència des del minut zero, connectant amb el públic amb l’espontaneïtat que el caracteritzen, sobretot a través de les seves intervencions televisives, però també en viu i en directe. El públic de Blanes ja havia pogut gaudir del seu art el setembre del 2018, quan va ser a Blanes amb motiu dels actes organitzats al voltant de la Diada Nacional de Catalunya.


Precisament d’aquell concert que va protagonitzar arran de mar, al sempre adequat escenari del Banc dels Músics del Passeig de Mar, se’n recordava Manu Guix tot just començar la vetllada de diumenge passat al Teatre de Blanes. El músic va oferir un extens repertori on va repassar la seva trajectòria discogràfica, formada per ‘De Cabeza’, ‘Manu Guix’, ‘Onze Llachs’ i ‘Pas a Pas’.

També va interpretar versions de coneguts temes d’artistes de caràcter força eclèctic, com ara Michael Jackson, Jamiroquai, Sting, Elton John o Seal; i va atendre algunes peticions que li va fer el públic a petició pròpia. Tot plegat, amanit amb confidències com ara que una de les cites que va tenir amb un seu primer amor va ser anar a veure ‘El Guardaespaldas’, de Kevin Costner, al Cinema Coliseum.


Manu Guix va referir-se a la sempiterna pandèmia agraint de tot cor al públic assistent que apostés per la cultura i s’arrisqués havent anat a escoltar-lo, per demostrar també una vegada més que la cultura és segura. De fet, val a dir que bona part de les butaques estaven plenes de fans incondicionals del músic i cantant, rendits de bell antuvi a un artista que ho dóna tot, però també rep molt des del pati de butaques, o des del sofà de casa estant.

Tancament de Temporada Professional al Teatre de Blanes

El concert de Manu Guix ha posat punt i final a una completa programació professional escènica del primer semestre del 2021 plena d’interessants i atractives propostes que, majoritàriament, han penjat el rètol d’entrades exhaurides malgrat la pandèmia. La primera experiència la protagonitzava el 30 de gener ‘El Show de Ortega’, l’adaptació teatral de la tasca del comunicador Juan Carlos Ortega, qui condueix ‘Las Noches de Ortega’ a la Cadena SER, reivindicant alhora el poder de la ràdio i de l’humor.


Les altres quatre propostes que han completat la programació –amb una actuació professional gairebé cada mes- han estat ‘Kràmpack’, representada el 20 de març; ‘Bombolla Segura’ el 27 de març –excepcionalment acollida a la Plaça dels Països Catalans enlloc de fer-ho al Teatre-; ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’ el 17 d’abril; i ‘Likes’, representada el 8 de maig.Data de realització: 06/09/2021 | Data de la darrera actualització: 06/09/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300