Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull per segona vegada consecutiva en la història els exàmens de la Selectivitat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2021 11:56:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornBlanes acull per segona vegada consecutiva en la història els exàmens de la Selectivitat

L’alcalde Àngel Canosa ha saludat als 135 alumnes que estan cridats a participar en les Proves d’Accés a la Universitat, que s’allotgen a l’Institut Sa Palomera fins divendres

Per segon any consecutiu, l’Institut Sa Palomera de Blanes està fent història, allotjant durant tota aquesta setmana els exàmens de les PAU, les proves d’accés a la universitat, més conegudes com la temuda ‘Selectivitat’, que marquen el futur dels estudiants de batxillerat. També ha estat per segon curs consecutiu que la crisi sanitària de la COVID-19 ha obligat a modificar diversos aspectes.


Alumnes esperant per començar els exàmens de les PAU d'aquest dimecres
a l'Institut Sa Palomera
Un d’ells és justament aquest: haver de canviar el lloc on estan tenint lloc els exàmens, cosa la qual fa un xic més còmode pels estudiants de la vila poder-los dur a terme, ja que no s’han de desplaçar. Igual que l’any passat, les mesures de distanciament entre els i les alumnes establertes pel PROCICAT ha mogut a ampliar el nombre de ubicacions on s’estan fent les proves: a banda de les universitats, també es duen a terme en instituts i centres concertats.

L’Institut Sa Palomera acull per segon any els exàmens de les PAU

Aquesta ampliació ha provocat que l’Institut Sa Palomera allotgi aquestes proves per segon curs consecutiu, amb la diferència que l’any passat van tenir lloc a partir del 7 de juliol, un mes després que no pas enguany. Les proves d’aquest 2021 van començar aquest passat dimarts, i s’allargaran fins divendres, és a dir: del 8 a l’11 de juny, i és en aquest centre on s’hi estan concentrant els 135 nois i noies que han estudiat als tres instituts blanencs aquest curs 2020-2021.


D'esquerra a dreta: Eva Arias, Jordi Caseny, Àngel Canosa i Joan González
L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, s’ha acostat a l’Institut Sa Palomera aquest matí de dimecres per conèixer de primera mà com s’estaven desenvolupant les proves d’un esdeveniment tan singular. Ho ha fet acompanyat del director i la cap d’estudis de l’Institut Sa Palomera, Jordi Caseny i Eva Arias respectivament; i del president del Tribunal de les Proves PAU a Blanes, Joan González.

Àngel Canosa ha desitjat als nois i noies que tinguin molta sort en les proves que finalitzaran divendres. També els ha agraït de manera especial l’esforç afegit que han hagut d’esmerçar singularment aquests darrers 15 mesos, en què el seguiment dels seus estudis han estat marcats per successius confinaments i classes telemàtiques, entre d’altres incomoditats.


Avui dimecres les matèries dels exàmens que s’estan fent són de Llengua Catalana i Literatura, Llengua Estrangera (Anglès, Francès, Alemany i Italià), Electrotècnia, Economia de l’Empresa i Literatura Catalana. Aquest passat dimarts el primer dia va incloure Llengua Castellana i Literatura; Ciències de la Terra i del Medi Ambient; Fonaments de les Arts; Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials; Anàlisi Musical; Història de l’Art i Física.


Demà dijous, el tercer dia de les PAU, s’examinaran d’Història, Dibuix Artístic, Llatí, Matemàtiques, Dibuix Tècnic, Història de la Filosofia i Literatura Castellana. Per últim, divendres es tancaran les Proves d’Accés a la Universitat amb les darreres matèries: Química, Disseny, Geografia, Biologia, Cultura Audiovisual, Grec i Tecnologia Industrial.Data de realització: 06/09/2021 | Data de la darrera actualització: 06/09/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300