Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes allotjarà aquest cap de setmana el IV Concurs de Dansa Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2021 04:17:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DANSAEl Teatre de Blanes allotjarà aquest cap de setmana el IV Concurs de Dansa Vila de Blanes

Participen ballarins i ballarines d’arreu de Catalunya, que competiran al llarg de tres sessions de l’11 al 13 de juny, de divendres a diumenge

Aquest cap de setmana el Teatre de Blanes allotja un esdeveniment que l’any passat –com tants d’altres- no va ser possible organitzar a causa de la pandèmia. Enguany s’han hagut de prendre un seguit de mesures preventives per garantir la seguretat sanitària de tots i totes els participants, però finalment es pot dir que la vila on comença la Costa Brava podrà tornar a gaudir d’un esdeveniment que reuneix un bon planter de joves talents de la dansa.


Imatges d'Arxiu: Concurs de Dansa Vila de Blanes 2019
Es tracta del IV Concurs de Dansa Vila de Blanes, que tindrà lloc de l’11 al 13 de juny, és a dir: de divendres a diumenge. Les sessions començaran la tarda del divendres i s’allargaran fins ben bé les 10 de la nit; l’endemà dissabte es faran des de les 10 del matí fins les 9 de la nit, i diumenge només al matí: a partir de les 10 i fins les 2 del migdia.


Les sessions estan obertes al públic, que pot adquirir les entrades anticipades a través de https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/307-iv-edicio-concurs-dansa-vila-de-blanes-elance.html Tota la informació al voltant d’aquest esdeveniment cultural es pot trobar al web de la organització: https://www.associaciodansaelance.com/concurs-de-dansa-vila-de-blanes/

Ballarins i ballarines d’arreu de Catalunya

Al llarg de les tres sessions competiran ballarins i ballarines arribats d’arreu de Catalunya, en les diferents modalitats de dansa. D’altra banda, per a la sessió inaugural d’aquest divendres hi haurà una gala que comptarà amb la participació del Jove Ballet de Catalunya, el Ballet Contemporani de Catalunya, alumnes de PAR (Programa d’Alt Rendiment) en DANSA i Alumnes d’Àngel Corella, un ballarí català que és artista principal de l’American Ballet Theatre de la ciutat de Nova York.


Organitzat per l’Associació de Dansa Elancé amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, l’esdeveniment també compta amb un jurat format per professionals de la dansa. Les seves puntuacions són del tot objectives i neutrals, ja que no tenen cap relació amb les escoles participants.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300