Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Maria Cuevas, de l’Institut Sa Palomera de Blanes, guanya el IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2021 01:46:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoMaria Cuevas, de l’Institut Sa Palomera de Blanes, guanya el IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès

Organitzat pel Rotary Club Blanes Costa Brava Sud, el lliurament dels premis s’ha fet aquesta setmana a la Biblioteca Comarcal

La Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal ha allotjat aquesta setmana el lliurament de guardons del IV Concurs a l’Excel·lència Comunicativa en anglès dels alumnes de primer de batxillerat de Blanes. Organitzat pel Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud, l’acte el van encapçalar el president de l’entitat, Ferran Galvay; acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López; la coordinadora del premi al Rotary, Chiara Buggio; i altres membres de l’entitat.


També van participar-hi membres de la comunitat educativa blanenca, així com algun familiar de les joves a qui es van lliurar sengles premis i/o diplomes, que es van acostar a la biblioteca la tarda del passat dilluns. La convocatòria s’ha fet demanant als i les participants quina professió volien exercir en el futur, així com quins valors del Rotary poden introduir en la seva professió perquè el món on vivim pugui ser un món millor.

Maria Cuevas guanya el IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès

En aquesta quarta edició del IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès, el primer premi l’ha guanyat l’alumna de l’Institut Sa Palomera Maria Cuevas, qui ha estat premiada amb la participació en un Camp de Treball durant una quinzena a Gran Bretanya. A causa de les restriccions per la pandèmia, la guardonada no podrà gaudir del seu premi fins l’any vinent, quan també el podran realitzar el guanyador de l’anterior edició del 2020 –que tampoc va poder viatjar-, així com qui sigui triat al 2022.


El president del Rotary, Ferran Galvay, i la coordinadora del concurs, Chiara Buggio,
amb la guanyadora del primer premi, Maria Cuevas
Per la seva banda, el segon premi ha estat enguany per a Esma Besha Jahja, que també estudia a l’Institut Sa Palomera, i el tercer premi per a Laura Piñero Roig, alumna de l’Institut Serrallarga. Totes dues guardonades han rebut com a premi una tauleta electrònica. En l’acte de lliurament, també es van entregar sengles diplomes a les dues finalistes; Jessica Tremp Shaydavietova i Claudia Garcia, totes dues estudiants de l’Institut Serrallarga.


Finalment, els membres del Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud també van entregar sengles diplomes a l’Institut Sa Palomera i a l’Institut Serrallarga per agrair-los la seva implicació i suport en l’organització del concurs. L’acte de lliurament es va tancar amb una fotografia de família que es va fer al Pati de la Magnòlia, a l’exterior de la Biblioteca Comarcal.Data de realització: 06/10/2021 | Data de la darrera actualització: 06/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300