Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a Blanes per la posada en marxa del Centre d’Abast Comarcal de Vacunació COVID dilluns vinent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2021 08:15:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt a Blanes per la posada en marxa del Centre d’Abast Comarcal de Vacunació COVID dilluns vinent

S’acull al Local de Mas Enlaire redimensionat per atendre 2.100 dosis/dia. Entre les adequacions que s’han fet hi ha l’habilitació d’una zona exclusiva d’aparcament per qui es vagi a vacunar

Aquest dissabte s’hauran enllestit els darrers detalls perquè dilluns vinent, tal com estava previst, entri en funcionament el Centre d’Abast Comarcal de Vacunació COVID. Entre la tarda d’ahir divendres i el matí d’avui s’hauran fet les últimes feines de trasllat de material i retirada d’embalums per poder redimensionar el Local de Mas Enlaire, esdevingut des d’ara en Centre d’Abast Comarcal de Vacunació COVID.


Zona d'Aparcament Exclusiu Vacunació COVID
Plaça 11 de Setembre, Local Social Mas Enlaire
Amb la posada en funcionament d’aquest centre, redimensionat per poder tenir una capacitat màxima de 2.100 dosis diàries, s’ha posat punt i final a l’activitat que s’ha estat fent des del mes de febrer al Local Social de Mas Borinot. Durant les darreres setmanes l’espai s’havia reforçat amb la instal·lació d’una Carpa del SEM al seu exterior, sobre la plaça. Aquí s’hi han acollit 4 punts de vacunació simultanis, però ja s’havia decidit que calia traslladar-ho tot al local de Mas Enlaire, que fins ahir ha estat funcionant com un centre de proximitat.

Aparcament per facilitar la vacunació als ciutadans d’altres municipis

A banda de l’operatiu de trasllat, també s’ha estat treballant durant quatre intensos dies en l’adequació de la zona verda que hi ha a tocar del Local Social, a la Plaça 11 de Setembre, per transformar-lo en un aparcament de vehicles exclusiu per a les persones que vinguin d’altres poblacions per vacunar-se. Primer es van haver de retirar i moure pedres de grans dimensions perquè acotessin l’espai on es podrà estacionar.


Marcatge Places Estacionament Aparcament Exclusiu Vacunació COVID
Després es va desbrossar l’espai, adequar el terreny i fer-hi desaparèixer el màxim nombre d’elements que impedissin la circulació per tot l’espai. Finalment, ahir divendres es van estar marcant les places d’aparcament on s’hi podrà estacionar, amb una capacitat per a uns 140 vehicles. Només podran accedir a la zona exclusiva els conductors i conductores que puguin acreditar que estan citats per vacunar-se aquell dia en aquest centre de vacunació.

L’entrada d’accés serà per la part nord de la Rambla Joaquim Ruyra, que voreja pel costat dret la Plaça 11 de Setembre on està situat el Local Social de Mas Enlaire, i la sortida serà pel costat esquerra, a tocar del SOC, l’Oficina de Treball de la Generalitat. L’aparcament exclusiu del punt de vacunació només estarà en servei coincidint amb les hores d’activitat, és a dir: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.


Accés d'Entrada a l'Aparcament Exclusiu Vacunació COVID
La resta del temps es procedirà al tancament de l’aparcament, i se sancionarà els vehicles que el deixin estacionat, arribant fins i tot a la seva retirada amb la grua municipal en cas que persisteixin. L’objectiu és impedir que l’espai exclusiu per a les persones que vénen a vacunar-se esdevingui en una zona alternativa d’aparcament, tal com han demanat explícitament des de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300