Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu el primer cap de setmana de Temporada Alta de Bany a les platges


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2021 10:17:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes viu el primer cap de setmana de Temporada Alta de Bany a les platges

S’han activat tots els serveis que inclouen aspectes com les dutxes, passeres i zones d’ombra, línies de vida per banyar-se, gestió de la neteja, serveis de socorrisme i control COVID

Aquest cap de setmana s’ha activat a Blanes la Temporada Alta de bany a les platges del municipi, la qual cosa ha suposat posar en funcionament al 100% tots els serveis que s’hi poden trobar. Durant la Setmana Santa ja se’n van implementar uns quants però ara, pels volts de la segona quinzena del mes de juny, ja estan tots plenament en marxa.


Inclouen aspectes bàsics com la gestió de la neteja de la façana marítima fins al disseny del pla de seguretat que coordinen Protecció Civil i Policia Local. També hi ha serveis com ara dutxes i rentapeus, així com diverses mesures per garantir l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda: passeres, zones d’ombra i les anomenades línies de vida, un sistema de cordes que faciliten l’entrada i sortida a la mar.


Tant per informar dels serveis a les platges com sobre les precaucions que cal seguir-hi en prevenció de la COVID, s’han instal·lat cartells amb temes d’interès general, així com sobre les mesures de seguretat que continuen vigents. Tanmateix, el Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme s’encarrega diàriament de senyalitzar amb banderes per saber si l’aigua és apta per al bany.


La Bandera Verda significa que el bany està permès, que les condicions per banyar-se són bones perquè el mar està tranquil. La Bandera Groga indica que cal tenir precaució, bé perquè hi ha onades, corrents mitjanament forts, tempesta o fenòmens meteorològics que dificulten la vigilància, o bé hi ha meduses. Per últim, la Bandera Vermella significa que està prohibit banyar-se, ja que hi ha algun tipus de situació que suposa un perill greu per a la integritat de les persones.


D’altra banda, es mantenen les ofertes d’àmbit privat dels darrers anys, amb els punts de lloguer de gandules i para-sols, propostes d’esports nàutics i creuers marítims. Les altes temperatures que ja hi ha hagut aquests darrers dies, que han continuat a l’alça aquest cap de setmana, han provocat que l’inici de la Temporada Alta de Bany hagi tornat a omplir de banyistes les platges de la vila.Data de realització: 06/13/2021 | Data de la darrera actualització: 06/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300