Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Real Betis Balompié signa un conveni amb el Club Futbol Sala Blanesport de Blanes, l’únic firmat amb una entitat de fora d’Andalusia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/15/2021 12:16:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOEl Real Betis Balompié signa un conveni amb el Club Futbol Sala Blanesport de Blanes, l’únic firmat amb una entitat de fora d’Andalusia

L’acte allotjat a l’Ajuntament de Blanes el van encapçalar l’alcalde Àngel Canosa i el regidor d’Esports Pere Lopera, així com Pablo Vilches (Betis) i Edu de Val (Blanesport)

Una vegada més, l’esport blanenc ha traspassat fronteres, en aquest cas per relacionar-se amb una entitat de primera línia: el Real Betis Balompié i la seva secció de Futbol Sala. El Real Betis ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Futbol Sala Blanesport de Blanes, el primer que signa amb alguna entitat de fora d’Andalusia, traspassant també les seves pròpies fronteres.


D'esquerra a dreta: Edu de Val (Blanesport), Àngel Canosa (alcalde de Blanes),
Pablo Vilches (Betis) i Pere Lopera (regidor d'Esports)
La signatura oficial del conveni es va acollir a finals de la setmana passada a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, en un acte encapçalat per l’alcalde de la vila, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera. En representació de les dues entitats esportives van firmar l’acord de col·laboració Pablo Vilches, coordinador de seccions del Real Betis, i Edu de Val Lafuente, president del Club de Futbol Sala Blanesport.


L’acte va transcórrer entre la oficialitat que té la signatura d’un conveni i la distensió que va provocar l’intercanvi d’obsequis que el va continuar. I és que els representants de les dues entitats esportives, l’alcalde i el regidor d’Esports van fer el què s’acostuma a fer sobre el terreny de joc: intercanviar-se sengles samarretes amb els colors de les dues entitats. En el cas de la representació oficial blanenca, anecdòticament val a dir que a la samarreta lliurada al consistori blanenc el nom del jugador és 'Ajuntament de Blanes’, identificat amb el número 7.

Accions de promoció i recolzament en la formació de joves talents

L’objectiu del conveni és organitzar accions conjuntes de recolzament en la formació de joves talents, promocionant jugadors del Blanesport, que actualment compta amb unes 180 persones, entre jugadors i tècnics. En aquest darrer sentit, un dels primers fruits de l’acord signat entre les dues parts tindrà lloc el proper mes d’agost, quan el jugador blanenc Aniol Caparrós viatjarà a Sevilla per fer-hi una estada de pretemporada amb el Betis.


També hi ha el compromís de jugar dos partits amistosos al pavelló de la Ciutat Esportiva Blanes amb els equips de les categories cadet i juvenil del Betis i el Blanesport. Tanmateix, el primer equip del Blanesport jugarà amb el primer equip del Betis a Sevilla, amb totes les despeses d’allotjament i estància de l’equip blanenc a càrrec de l’entitat amfitriona.


Un altre dels tractes que s’hi inclou és que el Real Betis posarà a disposició del Blanesport els seus responsables i/o tècnics de la cantera que demanin participar en jornades de tecnificació i trobades de formació. D’igual manera, facilitarà la presència de jugadors i entrenadors del primer equip als campus d’estiu que es facin a Blanes. La vigència del conveni és per a tres temporades, i començarà a ser efectiu l’1 de juliol.

Una relació entre Blanes i Sevilla sorgida fa tres anys

El conveni és fruit de la intensa relació sorgida fa tres anys entre les dues entitats esportives. Amb motiu d’un clínic celebrat a Blanes, el Betis va quedar bocabadat amb les instal·lacions on juga el Blanesport: la Ciutat Esportiva Blanes. A partir d’aquí, la relació es va anar fent cada cop més estreta, fins que l’entitat sevillana va proposar-li a l’entitat blanenca que signessin un acord, veient la professionalitat i vàlua del Blanesport, gairebé 40 anys en actiu.


L’acte de signatura del conveni, a banda dels principals protagonistes, també va comptar amb la participació de Juan Antonio Miguel García, entrenador sènior del Real Betis, i Eric Pérez, jugador del Real Betis i de la Selecció Espanyola de Futbol Sala. En representació del Blanesport van assistir Dani Morales (coordinador), Gonzalo Gómez (coordinador esportiu), Aniol Caparrós (jugador juvenil A) i Óscar Guarnido Escamilla (responsable de xarxes socials).Data de realització: 06/15/2021 | Data de la darrera actualització: 06/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300