Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/15/2021 07:04:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEAugmenta el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella

Actualment hi ha 7 persones ateses per aquesta malaltia, tres més que fa quatre dies

L’última informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua sense canvis destacables. Actualment hi ha un total de 7 persones ingressades, 3 més que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, segueix sent de dues persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha ingressats 2 pacients, i durant els darrers dies s’han registrat 3 ingressos i 3 altes, una de les quals ha estat un trasllat a un altre centre sanitari. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 5 pacients, i en els darrers dies s’ha registrat 3 nous ingressos i no s’ha comptabilitzat cap alta ni defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 61 persones ingressades per COVID, 3 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 75.733 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.142 persones, tres més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, i segueix a la zona alta. Ara és de 82, quan en l’anterior comunicat era de 88. A Blanes ha millorat considerablement, tot i que continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 91, i en canvi en la darrera actualització era de 237.Data de realització: 06/15/2021 | Data de la darrera actualització: 06/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300