Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dos esportistes de Blanes han rebut la ‘Medalla de l’Esport’ de la Generalitat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/16/2021 12:41:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXDos esportistes de Blanes han rebut la ‘Medalla de l’Esport’ de la Generalitat

Són Josep Pérez ‘Saraco’, del Club de Bàsquet Blanes; i Montse Pomés, del Centre Excursionista de Blanes, a qui properament se’ls oferirà una recepció a l’Ajuntament de Blanes

El vespre d’aquest passat divendres la Representació Territorial de la Generalitat a comarques gironines en matèria esportiva va concedir 15 nous reconeixements en la 40a edició d’aquest guardó. Es tractava de la ‘Medalla de l’Esport’, que va ser lliurada, entre d’altres homes i dones, a dos esportistes blanencs a qui el govern català ha volgut distingir per la seva trajectòria al llarg dels anys: Josep Pérez ‘Saraco’, i Montse Pomés.


El lliurament de les distincions es va emplaçar a la delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona, i l’acte el van encapçalar la Secretària de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula. També va participar-hi el representant territorial de l’Esport a Girona, Pep Pujols; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Reconeixement de l’Ajuntament de Blanes a Montse Pomés i Josep Pérez.

Properament també està previst que l’Ajuntament de Blanes reti homenatge als dos esportistes blanencs a casa seva. Aquest acte l’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera, així com representants dels grups municipals, familiars i representants de les dues entitats blanenques. Els dos esportistes guardonats són Josep Pérez ‘Saraco’, expresident del Club de Bàsquet Blanes, i Montse Pomés, del Centre Excursionista de Blanes.


Fins al moment, ja han rebut la ‘Medalla de l’Esport’ –comptant l’actual edició- un total de 653 persones d’arreu de comarques gironines. Les Medalles de l’Esport són uns dels guardons més antics que es concedeixen a Catalunya, i es valoren no tan sols els èxits esportius assolits, sinó sobretot els qui primen més el treball anònim i desinteressat.

Data de realització: 06/16/2021 | Data de la darrera actualització: 06/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300