Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La planta baixa del Teatre de Blanes allotja des d’aquesta tarda la Donació de Sang que continuarà demà divendres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2021 04:44:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La planta baixa del Teatre de Blanes allotja des d’aquesta tarda la Donació de Sang que continuarà demà divendres

La campanya sanitària es fa per segona vegada consecutiva en un lloc més cèntric: avui dijous de 16 a 21 h i demà divendres tot el dia: de 10 a 14 h i de 16 a 20’30 h

Aquesta tarda de dijous ha començat la primera de les dues jornades de la Campanya de Donació de Sang que correspon a la que de manera periòdica s’organitza a Blanes coincidint amb mitjans del mes de juny, tot just quan comença a despuntar la temporada estiuenca. En aquesta ocasió, la campanya sanitària s’ha emplaçat per segona vegada consecutiva en una ubicació més cèntrica i accessible: la planta baixa del Teatre de Blanes, cedida per l’Ajuntament de Blanes.


Sala d'Assaig Teatre de Blanes, aquesta tarda
Les persones que s’han acostat a donar sang, després que ja havien acordat una cita prèvia, han estat ateses a l’antic Bar del Teatre, que està previst transformar properament en una Sala Cultural Polivalent. En aquest espai, dividit en dos àmbits, se segueixen els tràmits administratius necessaris previs a l’extracció de sang en la zona d’entrada. Al segon àmbit més resguardat es fa la revisió mèdica prèvia que serveix per donar el vistiplau final.


Per últim, la zona d’extracció de sang on s’han instal·lat les lliteres i hi ha el material sanitari, està ubicada a la Sala d’Assaig, ben bé al costat de l’antic Bar del Teatre. Al ser un espai diàfan i ample, és molt més còmode pels donants i els treballadors i treballadores sanitàries poder complir els seus respectius objectius: col·laborar en la campanya i fer les extraccions.

Les Donacions de Sang continuen el divendres durant tot el dia

La jornada d’aquest dijous està previst que finalitzi a les 9 de la nit, després que ha començat a les 4 de la tarda. Demà divendres, 18 de juny, continuarà per segona jornada consecutiva, i en aquesta ocasió serà durant tot el dia en horari partit. Al matí començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 2 del migdia, i a la tarda començarà a les 4 per acabar a 2/4 de 9 de la nit.


Per participar en la donació de sang, tal com es porta fent des de fa un any, cal reservar cita prèvia a www.donarsang.gencat.cat. Tothom qui vulgui participar ha de venir a donar sang amb un document que acrediti la seva identitat (DNI, Passaport, Carnet de Conduir) i, sobretot, no venir en dejú. Cal tenir entre 18 i 69 anys, no estar embarassada, pesar més de 50 kg., i en cas d’haver-se fet recentment un tatuatge, que hagin passat mes de 6 mesos des de llavors.


La Donació de Sang que s’està fent a Blanes està organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Girona, la seu local de la Germanat de Donadors de Sang i l’Àrea de Salut i Qualitat de Vida i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport del Departament de la Generalitat, comptant igualment amb l’ajuda d’altres institucions i empreses que col·laboren en diversos detalls logístics.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300