Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatja l’esportista internacional blanenca Melanie Serrano, jugadora del FC Barcelona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2021 10:02:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes homenatja l’esportista internacional blanenca Melanie Serrano, jugadora del FC Barcelona

L’alcalde, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, van encapçalar ahir l’acte de reconeixement i agraïment per la seva brillant trajectòria culminada recentment amb el ‘triplet’

Diuen que els homenatges s’han de fer en vida, i la persona que l’ha protagonitzat la respira pels quatre costats, igual que la modèstia i simpatia que sempre desprèn. Es tracta de la jugadora internacional del primer equip del Futbol Club Barcelona Melanie Serrano, a qui l’Ajuntament de Blanes va retre el vespre d’aquest passat dimecres un més que merescut acte de reconeixement.


L'alcalde, Àngel Canosa, Melanie Serrano i el regidor d'Esports,
Pere Lopera
No tan sols pels èxits esportius assolits, sinó també per l’esforç i perseverança que l’han caracteritzat des de sempre. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, i el van encapçalar l’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera. També van participar representants dels grups municipals, així com familiars de la jugadora.


L’alcalde, Àngel Canosa, va lliurar a Melanie Serrano en nom de la ciutat on ha viscut els seus darrers anys un dels màxims guardons que concedeix el consistori blanenc: una reproducció en pedra de l’escut oficial de l’Ajuntament de Blanes. El sonor aplaudiment que li van dedicar l’alcalde, regidors i regidores i els seus familiars va ser també un altre emotiu obsequi que l’esportista va rebre amb doble sorpresa, ja que no tenia coneixement que li esperava l’homenatge.


Melanie Serrano amb l'alcalde, el regidor d'Esports i represemtants
dels grups polítics municipals
A manca del cava que rebla totes les celebracions, l’homenatge es va tancar amb una fotografia de família protagonitzada per la jugadora, que es va emocionar visiblement quan va trobar-se a la Sala de Plens els seus familiars i la nodrida representació municipal que l’esperava. La seva parella, còmplice en la sorpresa, va portar la representació d’una de les tres fites esportives aconseguides recentment amb al triplet: Copa, Lliga i Champions, per primera vegada en la història del futbol femení.

Melanie Serrano, entre els 10 jugadors que més partits ha jugat al FCB

Melanie Serrano va arribar a Blanes amb la seva família quan tenia 12 anys procedent de la població de Maresmilla (Sevilla) i, ja llavors, el seu objectiu era triomfar al Barça. Amb gairebé 500 partits disputats en la seva vida professional, està entre els 10 jugadors i jugadores de la història del Futbol Club Barcelona que més partits ha disputat lluint la samarreta blau-grana.


Melanie Serrano, amb la seva família
Si agafem el llistat de jugadors i jugadores, Melanie Serrano està al davant de Carles Rexach i al darrera de Víctor Valdés. Ha celebrat 24 dels 26 títols que ha guanyat el futbol femení blaugrana, i ha passat de viure el descens a segona divisió a guanyar la Lliga de Champions. Ara, després d’haver assolit el triplet per primera vegada la Lliga de Campions que el Barça va alçar a Götteborg, Melanie Serrano tanca un cercle que va començar a dibuixar fa 17 anys.

La trajectòria esportiva de la jugadora lateral esquerra del Futbol Club Barcelona va començar a despuntar a Blanes, on el coordinador de l’equip femení del Club Esportiu Blanes, Joan Salmeron, la va fitxar perquè jugués. Va ser llavors quan va conèixer la seva actual parella, i al cap de dos anys, al 2004 ja debutava amb els colors blaugranes amb un derbi al Miniestadi.Data de realització: 06/17/2021 | Data de la darrera actualització: 06/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300