Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2021 07:03:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs manté estable el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella

Actualment hi ha 7 persones ingressades per aquesta malaltia, igual que fa quatre dies

El darrer comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua sense canvis destacables. Actualment hi ha un total de 7 persones ingressades, les mateixes que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, també continuen sent dues persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha ingressat un sol pacient COVID, i durant els darrers dies només s’ha registrat l’alta d’una persona, i no hi ha hagut cap més ingrés ni defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 6 pacients, i en els darrers dies s’ha registrat 1 nou ingrés, sense cap alta ni víctima mortal.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 58 persones ingressades per COVID, 3 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 75.823 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.142 persones, cap més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, i segueix a la zona alta. Ara és de 78, quan en l’anterior comunicat era de 82. A Blanes ha millorat considerablement, ja que ara és de 20, i en canvi en la darrera actualització era de 91.Data de realització: 06/18/2021 | Data de la darrera actualització: 06/18/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300