Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna a pujar lleugerament el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2021 07:33:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGETorna a pujar lleugerament el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella

Actualment hi ha 9 persones ingressades per aquesta malaltia: 3 al de Blanes i 6 al de Calella

L’última informació publicada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha tornat a empitjorar lleugerament. Actualment hi ha un total de 9 persones ingressades, dues més que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, es manté en dues persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha tres pacients tractant-se de COVID, dos més en relació a l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat dos ingressos, cap alta i cap defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 6 pacients, igual que anteriorment, i en els darrers dies han ingressat 2 pacients, i se n’han donat d’alta a dos altres.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 53 persones ingressades per COVID, 5 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 76.050 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.142 persones, cap més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat davallant i ja no està a la zona alta. Ara és de 60, quan en l’anterior comunicat era de 78. A Blanes, en canvi, s’ha disparat considerablement i torna a estar a la zona alta, ja que ara és de 127, i en canvi en la darrera actualització era de 20.Data de realització: 06/22/2021 | Data de la darrera actualització: 06/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300