Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bon inici de temporada de l’equip de Paddle Surf del Club de Vela Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2021 11:04:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bon inici de temporada de l’equip de Paddle Surf del Club de Vela Blanes

La primera prova del Circuit Català disputada a Calonge aquest cap de setmana va significar quatre primeres posicions de podi pels i les esportistes blanenques

L’equip de Paddle Surf del Club de Vela Blanes ha començat amb molt bon peu la nova temporada del Circuit Català d’aquesta disciplina esportiva nàutica. Ho va fer el passat cap de setmana a la localitat gironina de Calonge, on va tenir lloc la primera prova d’una disciplina encara relativament nova per a molts.


L'equip de Paddle Surf del CV Blanes, en la competició de Calonge
Dels 13 homes i dones que integren l’equip, quatre d’elles va assolir una posició de podi, és a dir: entre els tres primers llocs de les respectives classificacions. Per categories, en la d’Elit Xavi Marina va quedar segon, mentre que la resta de membres blanencs d’aquesta mateixa categoria van situar-se de la següent manera: David 6è; Albert 7è; Franc 10è; i Ramon va superar la prova.

En Amateur Femení Neus Collado va classificar-se a la 1a plaça, l’Elsa va ser segona i la tercera integrant, Marta, va superar la prova. Per la seva banda, en Amateur Masculí Angelillo va ser 1er; Francis 5è; Daniel 7è; i Albert Foz va superar-ho. Per últim, en la categoria de Popular l’Elisenda va ser quarta. Val a dir que en la categoria Popular es fa un recorregut de 3 km, en Amateur és de 6 Km. I en Elite, 10 km.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300