Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/29/2021 06:15:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs manté estable el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella

Actualment segueixen havent-hi 9 persones ingressades per aquesta malaltia: 4 al de Blanes i 5 al de Calella

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació es manté estable respecte l’últim comunicat emès fa una setmana. Actualment hi ha un total de 9 persones ingressades, igual que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser d’una sola persona.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 4 pacients tractant-se de COVID, un més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat 3 ingressos i 2 altes. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 5 pacients, un menys que anteriorment, i en els darrers dies ha ingressat 1 pacient, i se n’han donat d’alta a 2 persones.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 40 persones ingressades per COVID, 13 menys que fa una setmana. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 76.482 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.145 persones, tres més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat pujat lleugerament, i continua a la zona moderada. Ara és de 67, quan en l’anterior comunicat era de 60. A Blanes, en canvi, ha davallat força i també està a la zona moderada. Ara és de 97 i en canvi en la darrera actualització era de 127.Data de realització: 06/29/2021 | Data de la darrera actualització: 06/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300