Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El concert ‘Des de l’Ànima’ enceta l’estiu musical al Santuari del Vilar de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2021 10:57:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obreria del vilarEl concert ‘Des de l’Ànima’ enceta l’estiu musical al Santuari del Vilar de Blanes

El solsoní Marc Anglarill, acompanyat per Gregori Farràs i Lluïsa Piñero, va emocionar al públic amb un repertori de cançons triades per commoure l’esperit

L’Obreria del Vilar ha recuperat per cinquena edició no consecutiva –la COVID va impedir-ho l’any passat- la tradició d’organitzar actuacions musicals a la fresca per celebrar l’arribada de l’estiu. Enguany ho ha fet amb un íntim concert que, malgrat estar envoltat de mesures COVID –aforament limitat, públic amb mascareta, gel hidroalcohòlic i distància- va complir de sentiment i contingut el títol de l’espectacle.


Concert 'Des de l'Ànima' al Santuari del Vilar
Fotografies: Aitor Roger
El cantant solsoní Marc Anglarill va emocionar al públic amb un repertori de cançons triades ‘Des de l’Ànima’, tal com es presentava el concert. L’entorn del Santuari del Vilar, especialment ambientat per a la ocasió, va contribuir a fer encara més màgics els instants viscuts la nit del passat 19 de juny al porxo d’aquest indret històric que ha contemplat tants capítols de la història passada i recent blanenca.


Es van vendre totes les localitats de l’aforament limitat, 70 entrades presencials, a banda d’altres que van comprar entrada a Fila 0 i que no hi eren presents. Els beneficis, uns 200 €, s’han destinat al manteniment del Santuari del Vilar que, amb la pandèmia i sense casaments ni aplecs, ha disminuït dràsticament l’activitat. Els temes, triats especialment per a la ocasió, incloïen missatges còmplices per a un públic lliurat de bell antuvi.


Acompanyaven al cantant Marc Anglarill Gregori Farràs als teclats i Lluïsa Piñero en les presentacions de les cançons, així com cantant a duet la cançó que va popularitzar Diana Ross ‘When you tell me that you Love me’. Altres cançons de la vetllada van ser ‘Yesterday’, dels Beatles; ‘Memory’, del musicla ‘Cats’; ‘Clove You Eyes’, de Michael Bublé; ‘Núvol Blanc’, de Lluís Llach; ‘Escriurem’, de Miky Núñez; ‘Tronarem’, de Lax’n Busto, ‘Viva la Vida’, de Coldplay; o bé les havaneres ‘Vestida de Nit’, de Sílvia Pérez Cruz i ‘La Balada d’en Lucas’.Data de realització: 06/30/2021 | Data de la darrera actualització: 06/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300