Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit d’estrena a Blanes del ‘III Cinema als Barris’ amb la comèdia ‘Uno para todos’ al veïnat del Racó d’en Portas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2021 12:43:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nit d’estrena a Blanes del ‘III Cinema als Barris’ amb la comèdia ‘Uno para todos’ al veïnat del Racó d’en Portas

El cicle cinematogràfic gratuït que voltarà diferents veïnats de la vila es va allotjar ahir al vespre a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal, i continuarà les nits del dimecres fins al 18 d’agost

El veïnat del Racó d’en Portas –situat entre S’Auguer, Els Pins i La Plantera- va allotjar ahir al vespre l’estrena de la tercera edició del cicle ‘Cinema als Barris’, que ofereix la possibilitat de passar una agradable nit d’estiu a l’aire lliure gaudint de pel·lícules comercials estrenades recentment. El cicle és gratuït, i s’allargarà durant els mesos de juliol i agost amb un total de sis projeccions que aniran voltant pels diferents veïnats del municipi.


Primera projecció 'III Cinema als Barris', dimecres al vespre
L’organitza el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Per festejar la nit d’estrena l’alcalde, Àngel Canosa, i el regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera, acompanyats de dues representants de de la nova junta de l’AVV del Racó d’en Portas, Carmen Giménez i Sílvia Fernández, van adreçar-se al públic assistent i es van congratular que finalment s’hagi reprès el cicle després que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la COVID.


Benvinguda a càrrec de l'alcalde, el regidor de Participació Ciutadana,
i representants de la junta de l'AVV Racó d'en Portas
Mesures COVID al ‘III Cinema als Barris’

A conseqüència de la pandèmia, totes les sessions es fan seguint les mesures de prevenció COVID. Per això, l’entrada al recinte del públic es fa de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada, se’ls pren la temporatura i s’elabora un registre dels assistents. Cada persona o grup de persones s’asseu a les cadires disposades per l’organització, i no es permeten aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones.


Tampoc no es poden consumir aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent. Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament anirà canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat.


En el cas de la projecció inaugural d’ahir, l’espai estava habilitat per capacitar un aforament de prop de 200 persones, que es van allotjar a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal. Les pel·lícules que està previst projectar, així com els espais on s’acullen les sessions, s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques.

Estrena amb ‘Uno para todos’, protagonitzada per David Verdaguer

El programa del ‘III Cinema als Barris’ el composen majoritàriament llargmetratges de cinema infantil i familiar, de dibuixos animats o comèdies aptes per a tots els públics. La nit d’estrena d’aquest passat dimecres va ser una de les més interessants propostes de l’actual cartell: Uno para todos, una comèdia protagonitzada pel conegut actor malgratenc David Verdaguer, que actualment condueix l’espai ‘Tabús’, de TV3.


Estrenada tot just l’any passat, el seu títol no significa que es tracti de l’enèsima adaptació de la coneguda novel·la d’Alejandro Dumas. És una comèdia amable però plena de contingut, que va més enllà de ser un entreteniment. Basada en una història real, ‘Uno para todos’ ens parla de l’Aleix –personatge que interpreta David Verdaguer-, un professor interí que decideix afrontar un nou repte i acceptar un treball com a tutor d’una classe de sisè de primària en un petit poble totalment desconegut per ell, Caspe.


Quan comencen les classes, haurà de fer front a una difícil situació: un nen malalt que ha d’integrar-se a la classe després d’haver estat un temps absent per culpa de la seva malaltia. A mesura que intenta ajudar al seu alumne, se n’adona que gairebé cap de la resta dels companys no volen que el nen es torni a incorporar a la classe. Completen l’elenc artístic Patrícia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Betsy Túmez, Jorge Pobes i Valèria Endrino.

Dimecres 14 de juliol: ‘Astérix i la poción mágica’ a Residencial Blanes

Després d’aquesta primera projecció, el cicle continuarà dimecres de la setmana vinent, 14 de juliol, amb una de les dues pel·lícules de dibuixos animats inclosa enguany al cicle: ‘Astéric i la poción mágica’, que s’allotjarà al Carrer del Cedre de Residencial Blanes. La sessió començarà a les 10 de la nit, i en aquest emplaçament l’aforament màxim permès és de 102 persones.


La resta de projeccions del ‘III Cinema als Barris’ és el següent :

Dia i HoraTítol Pel·lículaLlocAforament
Dimecres 14 juliol – 22 h‘Astérix i la poción mágica’Residencial Blanes Carrer del Cedre102 persones
Dimecres 21 juliol – 22 h‘Pinocho’Pista Esportiva Mas Florit150 persones
Dimecres 4 agost – 22 h‘Scooby!’ (en català)Plaça Dies Feiners162 persones
Dimecres 11 agost – 23 h‘Padre no hay más que uno 2’Pàrquing del Decathlon150 persones
Dimecres 18 agost – 22 h‘Mamma Mia!, una y otra vez’Plaça Molina de Quatre Vents100 persones
Data de realització: 07/08/2021 | Data de la darrera actualització: 07/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300