Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva redueix a partir de dissabte les visites als pacients no COVID ingressats als seus hospitals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2021 01:39:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva redueix a partir de dissabte les visites als pacients no COVID ingressats als seus hospitals

El nou horari serà de 13 a 14 h i de 19 a 20 h, i només podrà entrar un acompanyant, una restricció que també es farà als Serveis d’Urgències

A causa de l’augment de casos positius per coronavirus a tot el territori durant aquests darrers dies, a partir d’aquest dissabte 10 de juliol la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit reduir l’horari de visites als pacients no COVID ingressats als hospitals de Blanes i Calella. L’objectiu és minimitzar el risc de contagi a les persones ingressades.


A partir d’aquest dissabte, doncs, només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient hospitalitzat no COVID una hora al matí, de 13 a 14 h, i també una hora a la tarda, de 19 a 20 h. Es recomana que aquesta persona sigui sempre la mateixa en la mesura del possible, amb el mateix objectiu de reduir els riscos que puguin haver-hi contagi.

Els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta, amb la recomanació expressa que sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica, així com fer-ho de manera freqüent durant tota l’estada, usant els dispensadors que hi ha repartits a diferents punts. En la mesura del possible, també es recomana restringir l’entrada a l’hospital a les persones que encara no s’han vacunat.

Restriccions als Serveis d’Urgències

D’altra banda, també entraran en funcionament d’altres restriccions relacionades amb els Servei d’Urgències. Així, a l’Hospital Comarcal de Blanes a partir de demà estarà restringit l’accés als acompanyants, i només es permetrà l’entrada d’una única persona a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO), així com a l’àrea amb llits de pacients crítics.

En relació al Servei d’Urgències i la UPO de l’Hospital de Calella, es restringirà l’accés dels acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, només en algunes situacions excepcionals, i cadascuna d’elles serà valorada pels professionals sanitaris. En ambdós casos, les visites es faran en horari de matí de 13 a 14 h i de 19 a 20 h. Igual que es fa amb els pacients hospitalitzats, també es recomana que l’acompanyant sigui sempre el mateix.
Data de realització: 07/09/2021 | Data de la darrera actualització: 07/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300