Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El programa ‘La Llotja’ de Ràdio Blanes tanca temporada entrevistant l’alcalde i a la futbolista Melanie Serrano


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2021 11:34:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El programa ‘La Llotja’ de Ràdio Blanes tanca temporada entrevistant l’alcalde i a la futbolista Melanie Serrano

L’espai esportiu de la ràdio municipal ha entrevistat Àngel Canosa i la jugadora del primer equip del FC Barcelona en la seva darrera emissió fins que no retorni a la tardor

Amb l’arribada del mes de juliol hi ha moltes activitats que fan un punt i a part, coincidint amb la finalització del curs escolar i altres dinàmiques que restaran aturades fins passat l’estiu. Aquest és el cas del programa esportiu de Ràdio Blanes ‘La Llotja’, que s’emet pel mitjà municipal i que analitza l’actualitat esportiva i la jornada del cap de setmana de tots els clubs de la vila amb resultats i classificacions.


També inclou entrevistes, com ha estat el cas de les que ha fet a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i a la futbolista blanenca del primer equip del FC Barcelona, Melanie Serrano, en la darrera emissió de l’actual temporada. L’espai que protagonitzen Mikel Gallego, Ivan Alaminos i Jan Carrillo –que al darrer programa va haver d’intervenir en diferit- va parlar amb el batlle de diversos temes, sobretot de la Ciutat Esportiva Blanes.


En aquest darrer sentit van preguntar per un dels temes que, invariablement, sorgeix en l’imaginari col·lectiu de la ciutadania blanenca sempre que se’n parla: la piscina municipal que inicialment s’havia projectat que formés part de l’equipament esportiu. La piscina i el també projectat segon camp de futbol, dos projectes que ara per ara no tenen cap concreció en el temps, però que l’equip de govern coincideix amb la ciutadania que fan falta per a un municipi com Blanes.


El retorn de la Ciutat Esportiva a una relativa normalitat –només alterada per l’aplicació de les mesures COVID-, o bé el projecte impulsat els darrers mesos per aplegar en un de sol els quatre clubs de futbol que hi ha a Blanes, van ser altres temes tractats al llarg de l’espai. A rengló seguit, després de l’entrevista a l’alcalde, la següent convidada va ser Melanie Serrano.


Àngel Canosa va voler aprofitar la coincidència de tots dos a l’estudi radiofònic per saludar la jugadora, a qui feia pocs dies havia homenatjat l’Ajuntament de Blanes en un acte institucional que va tenir lloc a la Sala de Plens. ‘La Llotja’ s’emet a Ràdio Blanes els dimecres a la una del migdia, i en re-emissió el mateix dimecres a les set de la tarda.
Data de realització: 07/09/2021 | Data de la darrera actualització: 07/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300