Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Girona distingeixen els èxits de quatre esportistes blanencs d’elit destacats en gimnàstica rítmica i golf


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/12/2021 09:37:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes i Girona distingeixen els èxits de quatre esportistes blanencs d’elit destacats en gimnàstica rítmica i golf

L’alcalde Àngel Canosa i el regidor d’Esports Pere Lopera han encapçalat el lliurament de subvencions per a Ivan Ponsdomènech, Laura Martín, Aina Martimpe i Lídia Bartrés

L’objectiu és contribuir a què continuïn conreant els èxits que ja han anat assolint. Es tracta del programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins que participen en competicions d’alt nivell. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera, van encapçalar fa uns dies el senzill acte que va tenir lloc a la Sala de Plens. També els van acompanyar els seus pares i mares, així com la tècnica en cap de l’àrea.


L'alcalde, Àngel Canosa, i el regidor d'Esports, Pere Lopera,
amb els esportistes distingits
Àngel Canosa i Pere Lopera es van encarregar de lliurar els xecs amb les respectives subvencions en metàl·lic als quatre esportistes escollits en l’anualitat corresponent al 2019: tres noies i un noi. Tots quatre han competit en sengles campions d’Espanya. Les subvencions s’atorguen per donar suport a l’acció de promoció i fomentar l’activitat fisicoesportiva, un ajut econòmic que es concedeix des de la Diputació de Girona de manera coordinada amb els ajuntaments.


Les i els esportistes a qui es reconeixen els èxits assolits participen regularment en competicions de nivell estatal o superior, i la quantitat que se’ls lliura significa també un estímul per continuar treballant en les respectives disciplines que practiquen i representen. Per fer efectiu aquests suports, el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de formalitzar tots els tràmits necessaris, actuant de mitjancer.


Per la seva banda, la Diputació de Girona és qui finalment, vista la documentació presentada, dóna el vistiplau per a la concessió definitiva dels ajuts. En la darrera anualitat del 2019 se n’han atorgat 4: tres a les representants de gimnàstica rítmica Laura Martín, Aina Martimpe i Lídia Bartrés i una a Ivan Ponsdomènech, jugador de golf.

EsportistaDisciplina EsportivaSubvenció
Laura Marttín WojowiczGimnàstica Rítmica
200€
Aina Martimpe FraileGimnàstica Rítmica
200€
Lídia BartrésGimnàstica Rítmica
250€
Ivan Ponsdomènech KamenevGolf
200€



Data de realització: 07/12/2021 | Data de la darrera actualització: 07/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300