Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua la 3a edició del cicle ‘Cinema als Barris’ dimecres vinent amb ‘Astérix i la Poción Mágica’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2021 01:31:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua la 3a edició del cicle ‘Cinema als Barris’ dimecres vinent amb ‘Astérix i la Poción Mágica’

La projecció gratuïta començarà a les 10 de la nit al veïnat de Residencial Blanes, amb la primera de les dues pel·lícules d’animació d’enguany

Dimecres vinent, 14 de juliol, continua a Blanes la tercera edició del cicle ‘Cinema als Barris’, en aquesta ocasió amb el primer dels dos llargmetratges d’animació que s’ha inclòs enguany al programa. Es tracta d’un dels personatges més populars que no pertanyen a la mega-factoria de la Disney, l’inefable Astérix i els irreductibles veïns i veïnes de la Gàl·lia, que en aquesta ocasió protagonitzen l’entrega titulada ‘Astérix y la Poción Mágica’.


La projecció s’allotjarà a Residencial Blanes, més concretament al Carrer del Cedre, i en aquesta ocasió l’aforament màxim que hi ha és del voltant d’un centenar d’espectadors i espectadores. La sessió començarà a les 10 de la nit, i es recomana no esperar a darrera hora per anar-hi, ja que cal passar el control de temperatura i inscriure’s.

‘Astérix y la Poción Mágica’, estrenada el gener de 2019

En aquesta ocasió els inoblidables personatges creats fa sis dècades per Albert Uderzo i René Goscinny plantegen una història que, en la línia de totes les que protagonitzen, es manté fidel a la línia argumental genèrica. En aquesta ocasió el druida Panoràmic pateix una caiguda quan s’estava enfilant a un arbre, i se n’adona que potser li ha arribat l’hora de jubilar-se i buscar un digne successor.


Escortat pels eterns Astérix i Obèlix, ajudaran al savi druida a cercar un jove que sigui digne d’aprendre tots els secrets sobre la poció màgica que dóna títol a aquesta nova entrega, la que confereix una força sobrehumana a tothom qui se la prengui. El seu objectiu, però, es veurà estroncat per la sempiterna aparició dels romans, que els faran la guitza en més d’una ocasió provocant les divertides situacions que provoquen l’entreteniment del públic que, amb pel·lícules com aquestes, tant és l’edat que tingui: tothom s’ho passa bé.


En definitiva, un entreteniment sense artificis ni estirabots, fàcil de digerir però de factoria impecable. Estrenada tot just el gener del 2019, ‘Astérix y la Poción Mágica’ està dirigida per Alexandre Astier i Louis Clichy, qui ja van ser els co-directors d’un anterior llargmetratge animat de la mateixa sèrie: ‘Astérix: la Residencia de los Dioses’.

‘Cinema als Barris’ amb mesures COVID

Com totes les sessions –n’hi haurà un total de sis en aquesta tercera edició del 2021- es farà a l’aire lliure, gratuïtament, i seguint estrictament totes les mesures COVID de prevenció. L’entrada al recinte del públic serà de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. Es farà un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura.

Cada persona o grup de persones s’asseurà a les cadires disposades per l’organització, i no es permetrà alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones. No es permetrà el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent.


Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament anirà canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat.
Data de realització: 07/13/2021 | Data de la darrera actualització: 07/13/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300