Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre de Vacunació Massiu de Mas Enlaire farà una sessió exclusiva per a persones de 40 a 44 anys de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2021 11:27:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPEl Centre de Vacunació Massiu de Mas Enlaire farà una sessió exclusiva per a persones de 40 a 44 anys de Blanes

Tindrà lloc aquest dijous 15 de juliol de 16 a 19 h, sense necessitat d’haver de demanar cita prèvia

Aquests dies continua l’activitat intensiva a Blanes per administrar vacunes COVID a la població i continuar lluitant d’aquesta manera contra la pandèmia. A banda de les habituals jornades diàries que s’acullen al Centre Massiu allotjat al Local Social de Mas Enlaire de l’Ajuntament de Blanes, l’Equip de Vacunació de l’Àrea Bàsica de Salut del municipi ha preparat una sessió exclusiva per a una franja d’edat molt determinada.


La vacunació COVID que s’ha reservat està adreçada única i exclusivament per a persones que tenen entre 40 i 44 anys, nascudes entre els anys 1977 i 1981, i tindrà lloc aquest proper dijous 15 de juliol, des de les 4 de la tarda fins les 7 del vespre, és a dir: de 16 h a 19 h. No cal demanar cita prèvia, només presentar-se al local situat a la Plaça 11 de Setembre dins aquesta franja horària.


La vacuna que se’ls administrarà serà la Janssen, que és d’una sola dosi, i està recomanada per a persones de més de 18 anys o de més edat. La resta de la setmana, el Centre de Vacunació Massiu de Mas Enlaire està injectant segones dosis d’Astra-Zeneca Vaccine, així com segones dosis de Pfizer BioNtech.

Data de realització: 07/13/2021 | Data de la darrera actualització: 07/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300