Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Cinema als Barris’ continua dimecres a Mas Florit amb ‘Pinocho’, protagonitzada per Roberto Benigni


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2021 05:35:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Cinema als Barris’ continua dimecres a Mas Florit amb ‘Pinocho’, protagonitzada per Roberto Benigni

La tercera sessió del cicle de cinema gratuït itinerant pels veïnats de la vila començarà a les 10 de la nit i no cal reserva prèvia

Fregant la primera jornada en què arrencarà la Festa Major, aquest proper dimecres Blanes allotjarà la tercera sessió del cicle de cinema gratuït itinerant ‘Cinema als Barris’. En aquesta ocasió la sessió a l’aire lliure s’allotjarà a la Pista Esportiva de Mas Florit, on es projectarà un llargmetratge d’aquells que són un clàssic per la coneguda història que explica: ‘Pinocho’.


El seu actor principal és Roberto Benigni, qui es va fer especialment popular arran de l’ensucrada ‘La Vida és Bella’, que explicava la història d’un pare i un fill tancats en un camp de concentració nazi a la segona guerra mundial. Estrenada als cinemes tot just el setembre de l’any passat, ‘Pinocho’ és l’enèsima adaptació de la coneguda història basada en el llibre de Carlo Collodi ‘Les aventures de Pinotxo’ (1883).


La protagonitza una titella de fusta que es converteix en un nen de veritat i que té com a pare al seu creador, Geppetto. Justament és a aquest personatge a qui dóna vida Benigni, que incorpora un pobre i solitari tallador de fusta emmarcat en un món entre la realitat i la fantasia, emplaçat en una Itàlia rural i atemporal. El públic podrà acompanyar l’evolució del ninot de fusta que esdevé en un nen de carn i ossos, aprenent com qualsevol criatura encuriosida pel món, iniciant un viatge que l’enfrontarà amb la natura, el regne animal i la imaginació.


Es tracta d’un film directament adreçat al públic infantil i familiar. Com a dada curiosa val a dir que Roberto Benigni ja va fer la seva pròpia adaptació com a director i protagonista d’aquest conte universal l’any 2002, tot i que en aquella ocasió l’actor es va reservar el personatge principal, el del ninot de fusta que esdevé humà. La sessió començarà a les 10 de la nit, i no cal fer reserva prèvia per poder assistir-hi.

‘Cinema als Barris’ amb mesures COVID

Això si, s’han de seguir en tot moment les mesures COVID per prevenir l’expansió de la pandèmia vigents en l’actualitat. L’entrada al recinte del públic es fa de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. No hi ha reserva d’entrades, però es fa un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura.

Cada persona o grup de persones s’asseu a les cadires disposades per l’organització, i no es permet alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones. No es permet el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent.


Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que en cada sessió l’aforament va canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat. En el cas de la projecció d’aquest proper dimecres, és per a 150 persones.

Dia i HoraTítol Pel·lículaLlocAforament
Dimecres 21 juliol – 22 h‘Pinocho’Pista Esportiva Mas Florit150 persones
Dimecres 4 agost – 22 h‘Scooby!’ (en català)Plaça Dies Feiners162 persones
Dimecres 11 agost – 23 h‘Padre no hay más que uno 2’Pàrquing del Decathlon150 persones
Dimecres 18 agost – 22 h‘Mamma Mia!, una y otra vez’Plaça Molina de Quatre Vents100 persones
Data de realització: 07/20/2021 | Data de la darrera actualització: 07/20/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300