Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Departaments de Salut i Drets Socials incrementen la protecció a les residències des d’aquest dimarts


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2021 06:21:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls Departaments de Salut i Drets Socials incrementen la protecció a les residències des d’aquest dimarts

S’ha augmentat d’1 a 3 les PCR setmanals als professionals no vacunats i se’n farà 1/setmana pels vacunats. També disminueix el nombre de visitants simultanis

Donada l’actual situació epidemiològica d’augment d’incidència als diferents segments d’edats, els Departaments de Salut i Drets Socials de la Generalitat de Catalunya han decidit reforçar les mesures de protecció a les residències de gent gran, que entraran en vigor a partir d’aquest mateix dimarts, 20 de juliol. S’han incrementat les PCR setmanals als professionals no vacunats: fins ara se’n feia 1 setmanal, i a partir d’ara se’n faran 3/setmana.


Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes
Pel que fa als professionals vacunats, se’ls farà una PCR/setmana. El nou document també contempla disminuir de 3 a 2 el nombre de visitants simultanis, que hauran de realitzar-se un test ràpid d’antígens (TAR) i seguir les normes de protecció habituals durant la visita. El nou document també inclou la recomanació que les visites als residents les facin de manera preferent les persones vacunades.

Paral·lelament, s’ha augmentat de 200 a 300 el nombre de places de recurs disponibles per eventuals situacions en què una residència afectada per un brot tingui dificultats per sectoritzar els espais i faci falta traslladar pacients. Finalment, es realitzarà un TAR a tots aquells professionals que de manera esporàdica entren a les residències -professionals de perruqueria, podologia, voluntaris, etc-, així com a totes les persones que vinguin a recollir a un familiar per fer una sortida del centre residencial.Data de realització: 07/20/2021 | Data de la darrera actualització: 07/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300