Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suspesa l’entrada d’acompanyants a la 3a Planta de l’Hospital de Blanes després de detectar 2 positius entre els pacients no COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2021 04:49:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Suspesa l’entrada d’acompanyants a la 3a Planta de l’Hospital de Blanes després de detectar 2 positius entre els pacients no COVID

De moment es manté el règim de visites a la resta de plantes de 13 a 14 h del matí, un sol acompanyant i amb recomanació que tingui pauta completa de vacuna

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que la tercera planta de l’Hospital Comarcal de Blanes queda del tot restringida a l’entrada de visitants, després que dos pacients no COVID que hi estaven ingressats han donat positiu. Les dues persones han estat traslladades a la quarta planta del centre, destinada des de l’inici de la pandèmia a tractar pacients amb coronavirus.


A la tercera planta els ingressats provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment hi ha hospitalitzats 28 pacients, un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la COVID-19 el passat dilluns i, arran d’aquest cas, s’ha decidit cribar a totes les persones de la planta. Un total de 2 pacients han donat positiu en la prova diagnòstica i estan a l’espera de més resultats.

Durant els propers dies es continuarà fent seguiment repetint la prova entre els pacients que hagin donat negatiu. La tercera planta, doncs, ha quedat totalment aïllada i no es permetrà l’entrada d’acompanyants. En casos excepcionals, serà el personal sanitari qui decidirà si es permet o no l’accés. A la resta de plantes de l’hospital es manté de moment el règim de visites d’una hora en el torn del matí, de 13 a 14 h. En aquest cas, es recomana que les persones que vinguin tinguin la pauta completa de vacunació per evitar el risc de contagi.
Data de realització: 07/21/2021 | Data de la darrera actualització: 07/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300