Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvi de grup al concert d’aquesta nit a la Festa Major de Blanes amb ‘La Traca’ en substitució de ‘Ruc’N’Roll’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2021 02:05:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLCanvi de grup al concert d’aquesta nit a la Festa Major de Blanes amb ‘La Traca’ en substitució de ‘Ruc’N’Roll’

S’ha avisat al públic que ja havia reservat les entrades gratuïtes que podran accedir igualment al recinte. En cas de renunciar-hi, ho hauran de comunicar per e-mail a cultura@blanes.cat

El Departament de Cultura i Festes ha hagut de fer mans i mànigues en les darreres hores perquè la Festa Major de Blanes compti aquesta nit amb un dels ingredients que estava programat: un concert de versions de música de grups catalans. Inicialment avui tocava ‘Ruc’N’Roll’, però ahir es va comunicar al consistori blanenc que no podria complir el seu compromís per motius de salut.


Imatge de 'La Traca', que actuarà aquesta nit al nou escenari de
darrera el CAP-2
Ràpidament es van activar tots els recursos per intentar trobar un grup substitut en la mateixa línia musical, una fita gairebé impossible d’aconseguir tenint en compte que s’havia de localitzar en un temps rècord. Finalment, la perseverança ha donat els seus fruits i s’ha contractat al grup ‘La Traca’, que es defineix pels seus ritmes actius i melodies festives, en la línia de l’actuació de qui havia d’actuar inicialment.

Les reserves d’entrades serveixen igualment per ‘La Traca’

Per informar d’aquest canvi i del què això comporta, el Departament de Cultura i Festes ha avisat al públic que havia reservat entrades gratuïtes per assistir al concert d’aquesta nit de divendres. Se’ls ha explicat que s’han vist obligats a suspendre el concert del grup ‘Ruc’N’Roll’, i que serà substituït per l’altra grup de versions de grups catalans, ‘La Traca’.

En cas que es vulgui assistir igualment al concert, podran fer servir la mateixa reserva sense haver de fer cap altre tràmit. Ara bé, si es decideix no assistir-hi, cal comunicar-ho al correu electrònic de cultura: cultura@blanes.cat El concert d’aquest divendres tindrà lloc a les 10 de la nit a l’escenari estrenat en la Festa Major d’enguany, a l’esplanada de darrera el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos, amb capacitat per a 800 persones mantenint totes les mesures COVID.Data de realització: 07/23/2021 | Data de la darrera actualització: 07/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300