Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tancarà dissabte ‘Barrifest’ amb Màgia, Monòlegs i una Nit de Música Reggae a Mas Cremat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2021 12:16:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes tancarà dissabte ‘Barrifest’ amb Màgia, Monòlegs i una Nit de Música Reggae a Mas Cremat

‘Chalart58 & Matah’, ‘Belén Natalí & Raggattack’ i ‘Pupa Congo’ protagonitzaran els concerts a la nit. A la tarda actuarà ‘Sanyes Mag’ seguit pels monologuistes Pau Murner i Guillem Estadella

Aquest proper cap de setmana finalitzarà el periple de la Festa Major de Santa Anna 2021, amb el seu darrer ingredient. Es tracta de la tercera sessió de ‘Barrifest’, l’alternativa d’oci juvenil itinerant arreu de la vila, un cicle amb vida pròpia organitzat per l’Àrea de Joventut i l’equip de Nau4 Espai Jove amb el suport de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes.


Barrifest 2021 divendres 23 juliol: tarda d'animació al Racó d'en Portas amb
el CAU Pinya de Rosa i el grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera
El recorregut es tancarà dissabte vinent, 31 de juliol, a la Pista Esportiva de Mas Cremat després d’haver passat per Mas Florit i el Racó d’en Portas. A partir de les 6 de la tarda el públic infantil i familiar i, en definitiva, de totes les edats, podran gaudir primer de l’espectacle de màgia a càrrec de Sanyes Mag, i després amb monòlegs de Pau Murner i Guillem Estadella.

Reggae amb Pupa Congo, Belén Natalí & Raggattack i Chalart58 & Matah,

A quarts de nou de la nit arribarà el moment perquè la música passi a ser la protagonista de la vetllada. La tercera sessió nocturna de ‘Barrifest’ es dedicarà a la música reggae. I ho farà amb tres autèntics plats forts, que començaran amb Pupa Congo, qui substitueix als inicialment previstos, Paula Bu i Alex Bass.


Barrifest 2021 divendres 23 juliol: nit de concert amb Dog Skull
La vetllada musical es completarà amb dos altres ingredients carregats de força i energia: Belén Natalí & Raggattack i Chalart 58 & Matah. Per assistir tant a la tarda de màgia i monòlegs com a la nit de reggae és necessari reservar entrades a través de https://linktr.ee/nau4_espaijove Tot i que cal dir que, igual que ha passat amb les anteriors cites de ‘Barrifest’, fa dies que estan esgotades.

Normes COVID abans i durant la vetllada

Ara bé, en cas que s’hi vulgui assistir i no es disposi de localitat reservada, sempre queda l’opció d’anar i esperar que hagi quedat alliberat alguna de les entrades en el cas que alguna persona, tot i haver-la demanat, finalment no hi acudeixi. La obligatorietat de fer un registre d’entrada a través de la reserva prèvia és una de les mesures preventives per la COVID que s’estan aplicant.


La mascareta és obligatòria tant a l’hora de fer cua per entrar com dins el recinte, i cal respectar en tot moment els 1’5 metres de distància. Abans d’entrar es pren la temperatura a tothom, i es lliura a cadascun una polsera amb diferents colors per identificar les actuacions que estan previstes en aquella determinada vetllada.


Durant les activitats cada persona o grup de persones hauran d’asseure’s al seu espai assignat i evitar les trobades entre diferents grups de persones. Per seguretat, no es podrà beure ni menjar i/o fumar dins del recinte, i en cas d’estricta necessitat es podrà consumir aigua. Finalment, tant l’entrada com la sortida es farà esglaonada.
Data de realització: 07/29/2021 | Data de la darrera actualització: 07/29/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300