Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit de Cinema al barri de Mas Florit de Blanes amb ‘Pinocho’, protagonitzada per Roberto Benigni


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2021 10:16:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nit de Cinema al barri de Mas Florit de Blanes amb ‘Pinocho’, protagonitzada per Roberto Benigni

La setmana passada es va fer la tercera sessió de ‘Cinema als Barris’, que es reprendrà el dimecres 4 d’agost amb ‘Scooby!’ a la Plaça dels Dies Feiners

Aquest estiu Blanes ha pogut recuperar, incorporant totes les mesures preventives COVID necessàries, les sessions de cinema nocturn gratuït a la fresca que s’havien fet amb un gran èxit de públic els anys 2018 i 2019: ‘Cinema als Barris’. Fins al moment ja s’han fet tres sessions, la tercera de les quals va tenir lloc la setmana passada, el dimecres 21 de juliol, al barri de Mas Florit.


Projecció 'Pinocho' a la Pista Esportiva de Mas Florit, 21 de juliol
Aquella nit es va projectar una nova adaptació cinematogràfica d’un dels contes més clàssics, on la fantasia hi juga un paper molt destacat: ‘Pinocho’. El seu actor principal és Roberto Benigni, qui es va fer especialment popular arran de l’ensucrada ‘La Vida és Bella’, que explicava la història d’un pare i un fill tancats en un camp de concentració nazi a la segona guerra mundial.


Estrenada als cinemes tot just el setembre de l’any passat, ‘Pinocho’ és l’enèsima adaptació de la coneguda història basada en el llibre de Carlo Collodi ‘Les aventures de Pinotxo’ (1883). La protagonitza una titella de fusta que es converteix en un nen de veritat i que té com a pare al seu creador, Geppetto. Justament és a aquest personatge a qui dóna vida Benigni, que incorpora un pobre i solitari tallador de fusta atrapat entre la realitat i la fantasia, emplaçat en una Itàlia rural i atemporal.


Els regidors d'Hisenda i Participació Ciutadana, Carlos Garzón i Pere Lopera,
amb la presidenta de l'AVV, Rosa Serrano, donant la benvinguda a la sessió de cinema
Abans de donar pas a la projecció, la sessió cinematogràfica va comptar amb una breu introducció a la vetllada. El regidor de Participació Ciutadana, Pere Lopera, acompanyat del regidor d’Hisenda, Carlos Garzón, i la presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Florit, Rosa Serrano, van donar la benvinguda al públic assistent, i els van recordar les mesures COVID que calia seguir.

Propera sessió de ‘Cinema als Barris’ el 4 d’agost amb ‘Scooby!’

La propera sessió de ‘Cinema als Barris’ s’ha programat pel dimecres 4 d’agost a Dintre Vila, més concretament, a la Plaça dels Dies Feiners. Al punt de les 10 de la nit s’hi projectarà ‘Scooby!’, el segon film d’animació que s’ha inclòs enguany al cicle cinematogràfic adreçat principalment al públic infantil i familiar.

‘Scooby!’ va ser estrenada fa tot just un any, el 15 de juliol del 2020, i és la primera pel·lícula feta en animació sobre el popular personatge que s’ha estrenat a les sales de cinema. Anteriorment, la famosa franquícia Hanna-Barbera ja comptava amb dues pel·lícules d’acció real: Scooby Doo (2002) i Scooby-Doo 2: Desfermat (2004).


En les tasques de direcció hi trobem Tony Cervone qui, a banda d’haver dirigit capítols de la sèrie, també és responsable d’altres sèries animades com les de Tom i Jerry o bé The Looney Tunes Show. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà a la Plaça dels Dies Feiners el proper dimecres tracta sobre com es van conèixer els dos principals protagonistes de la ni-saga: Scooby-Doo i Shaggy. El gegantí gos danès i en Shaggy encapçalen el grup de joves que s’encarreguen d’investigar successos paranormals. Són en Fred, la Daphne i la Vilma: l’agència Mystery Inc.


Tots plegats muntaran a la seva coneguda furgoneta La Màquina del Misteri per resoldre un complot per alliberar al gos fantasma Cerberus. La pel·lícula es projectarà doblada al català (és l’única de tot el cicle format per sis films que no està doblat al castellà), i per això les veus d’actors i actrius molt coneguts que donen vida als personatges en la seva versió original no es podran sentir: Zac Efron, Gina Rodríguez, Mark Wahlberg, i Will Forte, entre d’altres.

‘Cinema als Barris’ amb mesures COVID

Pel que fa a les mesures COVID, cal dir que l’entrada al recinte del públic es fa de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. No hi ha reserva d’entrades, però es fa un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura. Cada persona o grup de persones s’asseu a les cadires disposades per l’organització, i no es permet alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones.


No es permet el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent. Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament va canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat. En el cas de la projecció de la setmana vinent, és per a 162 persones.

Dia i HoraTítol Pel·lículaLlocAforament
Dimecres 04 agost – 22 h‘Scooby!’ (en català)Plaça Dies Feiners162 persones
Dimecres 11 agost – 23 h‘Padre no hay más que uno 2’Pàrquing del Decathlon150 persones
Dimecres 18 agost – 22 h‘Mamma Mia!, una y otra vez’Plaça Molina de Quatre Vents100 persones
Data de realització: 07/31/2021 | Data de la darrera actualització: 07/31/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300