Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença a millorar la situació COVID als hospitals de Blanes i Calella, que sumen 65 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/03/2021 08:02:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença a millorar la situació COVID als hospitals de Blanes i Calella, que sumen 65 pacients

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 34 persones, 2 menys que fa 4 dies; i al de Calella 31, 4 menys que al darrer recompte

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació sembla que comença a millorar respecte els darrers dies. Actualment hi ha un total de 65 persones ingressades, 6 menys que en l’anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser de 12 persones, 7 menys que fa quatre dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 34 pacients tractant-se de COVID, 2 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han fet 10 ingressos, 12 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre, i cap defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 31 pacients, 4 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 8 ingressos, 10 altes i 2 defuncions.

Continua baixant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 197 persones ingressades per COVID, 8 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 95.105 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 578 punts, quan en l’anterior comunicat era de 794. A Blanes, també ha davallat i continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 775 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 954.Data de realització: 08/03/2021 | Data de la darrera actualització: 08/03/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300