Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nau4 Espai Jove de Blanes lluirà al setembre el seu logo identificatiu dissenyat per Isaac López pel Casal Jove


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/06/2021 10:21:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGONau4 Espai Jove de Blanes lluirà al setembre el seu logo identificatiu dissenyat per Isaac López pel Casal Jove

El logotip va ser triat per un jurat especialitzat d’entre 32 propostes que van concórrer al concurs organitzat per l’Ajuntament

El proper mes de setembre està previst que Nau4 Espai Jove, el local que allotja el Casal Jove de l’Ajuntament de Blanes, estreni físicament el logotip que l’identifica des d’aquest estiu. Així serà després que tant a l’entrada al local com el seu interior s’hi penjarà i pintarà el disseny que ha creat Isaac López.


Al mig de la imatge, el dissenyador i el regidor de Joventut
sostenen el logo de 'Nau4 Espai Jove', amb l'equip de tècniques i tècnics
El disseny d’Isaac López va ser triat d’entre un total de 32 propostes que van presentar-se al concurs organitzat per l’Àrea de Joventut i l’equip de Nau4 Espai Jove. Per escollir-lo es va comptar amb la difícil tasca que va haver de dur a terme un jurat format per 3 sectors: professionals del món del disseny, joves de Blanes i tècnics i tècniques de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes.

Després que es va fer una primera tria, van quedar-ne 4 finalistes molt igualats, de manera que el jurat es va haver de tornar a reunir per dirimir quin d’ells havia de ser el guanyador o guanyadora. Finalment, després d’un intens debat, el jurat va decidir unànimement declarar guanyador el disseny d’Isaac López. Extra-oficialment, el nou logo es va donar a conèixer formant part de l’espectacle televisat ‘Tu Si Que Blanes’, acollit precisament a Nau4 Espai Jove.


Isaac López i Miky Corregidor amb el premi en metàl·lic del Concurs de Logos
Finalment, l’acte oficial de lliurament del premi del concurs guanyat per Isaac López ha tingut lloc aquests dies. El regidor de Joventut, Miky Corregidor, acompanyat de tècnics i tècniques de l’Àrea de Joventut i Nau4 Espai Jove –l’Ivan, la Raquel, l’Adrià i la Laura- va fer entregar el taló amb la quantia del premi del concurs (850€) a Isaac López.

Isaac López, un dissenyador format entre Blanes i Barcelona

L’Isaac López Camacho va néixer a Barcelona, però des de ben petit ha tingut una estreta relació amb Blanes. Sempre ha estat influenciat pel món de l’art, des de ben petit fins que finalment –un cop acabats els estudis obligatoris- va estudiar Batxillerat Artístic.

Va tornar a Barcelona per estudiar disseny gràfic, on finalment va trobar-hi la seva passió a la que voldria dedicar-s’hi en un futur. Va seguir estudiant igualment, i va accedir a la Llotja, un dels pocs centres que tenen estudis de Còmic, on va adquirir coneixements estètics que finalment va poder aplicar als seus projectes.


Exterior de 'Nau4 Espai Jove', on es penjarà un rètol amb el seu logotip
Mai no ha deixat de continuar formant-se i imbuir-se de la inspiració que li pugui arribar des de diverses vessants, millorant cada vegada més els seus treballs. Això li ha significat poder arribar a treballar en diferents estudis de disseny de Barcelona i finalment en un estudi de vídeojocs.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/06/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300