Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses entitats de Blanes fan una Campanya Solidària de Recollida de Material en suport de Cuba


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/09/2021 01:02:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BANDERA CUBADiverses entitats de Blanes fan una Campanya Solidària de Recollida de Material en suport de Cuba

El punt de recollida és l’Ateneu Popular de Sa Fera Ferotge, al barri de Mas Enlaire, i es demana l’aportació de material sanitari, ortopèdic, medicaments i diners

Diverses entitats de Blanes han unit esforços per iniciar una Campanya Solidària de Recollida de Material en suport del poble cubà. Es tracta d’una iniciativa endegada per la plataforma de solidaritat ‘Defensem Cuba’ de Catalunya, i a Blanes li han donat suport dues entitats locals: l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, així com el Casal d’Amistat Català-Cubà Julio Trigo.


Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes: lloc de recollida del material
solidari en suport del poble cubà
L’objectiu és recollir material sanitari, ortopèdic i medicaments no caducats que es faran arribar a Cuba a través d’un contenidor solidari que ha organitzat la plataforma ‘Defensem Cuba’ per enviar a l’illa caribenya. També es demana fer aportacions econòmic a amb donacions al compte solidari ES62 2038 9913 7730 0023 8070 Casal de Cuba de Sabadell, amb el concepte de medicament.


Des de la plataforma s’explica que l’objectiu és trencar un cop més el bloqueig econòmic, comercial i financer que està afectant al poble cubà, després que el nou president dels Estats Units no ha donat mostres de fer passes enrere. Això provoca que no puguin arribar a Cuba els materials necessaris per a la supervivència: respiradors, xeringues, menjar, etc.

La pandèmia ha significat la manca d’entrades de divises del turisme, una de les fonts econòmiques del país, així com un increment de despeses sanitàries. Aquesta situació, afegida al bloqueig imposat pels Estats Units, han provocat un greu desproveïment de material i recursos per a la població de l’illa.


El material s’ha de portar al local de l’Ateneu Popular Sa Fere Ferotge, al Carrer Mas Enlaire, 3. L’horari en què està obert és cada dia, de dilluns a dissabte, des de les 9 del matí fins les 14 h. També s’hi pot contactar a través del whatsapp 690 153 325.

Data de realització: 08/09/2021 | Data de la darrera actualització: 08/09/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300