Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana del 14 i 15 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/12/2021 11:54:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana del 14 i 15 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer

És la primera post-COVID, i es farà amb taules distribuïdes arreu de la vila amb diverses persones voluntàries que contribuiran amb la seva feina a fer la recollida de donacions

El proper cap de setmana del 14 i 15 d’agost, fidel a una tradició que tan sols la COVID va trencar l’any passat, Blanes viurà una nova edició de la tradicional col·lecta per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer, que s’acull en aquest municipi coincidint amb la primera quinzena del vacacional mes d’agost. Les dues jornades consecutives tindran lloc durant tot el dissabte i el matí de diumenge.


Col·lecta de l'AECC Catalunya Contra el Càncer a Blanes
Fotografies d'Arxiu: Agost 2019
Organitzades per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, una vegada més la veterana entitat ha fet una crida a la participació perquè la postulació pugui ser un èxit, tal com ho ha estat en les anteriors edicions. Per això, es tracta de donar un cop de mà en la col·lecta anual.

Crida a la participació de voluntaris i voluntàries

L’objectiu és doble: d’una banda aconseguir que es faci el major nombre de donacions econòmiques; i de l’altra –tant necessari com la primera fita- que hi hagi voluntaris i voluntàries que puguin donar un cop de mà. Són ells i elles qui s’encarregaran de dur les característiques guardioles de postulació a peu de carrer per fer la recapta, o bé ajudaran a atendre les taules distribuïdes arreu de la vila tant dissabte com diumenge.


S’han organitzat diversos torns en diferents punts de Blanes per cobrir les franges de matí i de tarda. Així, dissabte al matí hi haurà quatre taules: una a l’Avinguda dels Pavos, davant la Farmàcia Cots; una altra a la Plaça d’Espanya, a tocar de la parada de l’autobús; una tercera a La Plantera, al passeig central de l’Avinguda Catalunya, a l’alçada de la Pastisseria Marina; i per últim una quarta de postulació al Carrer Raval, a tocar del Carrer Muralla.


La tarda del dissabte hi haurà dues taules: una a la Plaça d’Espanya, situada al mateix lloc que al matí, i l’altra al Passeig Pau Casals, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra. Finalment, diumenge al matí hi haurà dues taules en funcionament, amb el mateix horari que el dia anterior: de 9 a 14 h. Una estarà ubicada davant la Parròquia Sagrada Família d’Els Pins, i l’altra a la Parròquia de Santa Teresa, al barri de Ca la Guidó.


Des de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) de Blanes s’ha fet una crida en especial perquè tothom qui tingui ganes d’ajudar als pacients i familiars de càncer, perquè la recerca no s’aturi, s’acostin dissabte o diumenge per participar com a voluntaris/voluntàries. Només cal ser major d’edat, i tampoc fa falta estar-s’hi tota la jornada. Amb què es faci la recapta com a mínim una hora ja és suficient per contribuir en una causa que, malauradament, ens toca molt de prop a tots i a totes. Per apuntar-se com a voluntari/voluntària la persona de contacte per Whatsapp és Rosa Riba, Tel 626 865 754.
Data de realització: 08/12/2021 | Data de la darrera actualització: 08/12/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300