Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Restaurant ‘La Balma’ guanya el concurs gastronòmic de TV3 ‘Joc de Cartes’, dedicat a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/13/2021 11:09:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoEl Restaurant ‘La Balma’ guanya el concurs gastronòmic de TV3 ‘Joc de Cartes’, dedicat a Blanes

L’establiment blanenc ha estat triat com el millor restaurant amb producte local, una incògnita que es va desvetllar amb l’emissió del programa d’aquest passat dijous

Finalment, el vespre d’aquest passat dijous es va desfer la incògnita que molts blanencs i blanenques portaven preguntant-se des del passat mes de maig: qui havia guanyat el concurs gastronòmic de TV3 ‘Joc de Cartes’, dedicat a Blanes. Participaven tres restaurants de Blanes: T3, Va de Catas i La Balma, i el programa es va enregistrar fa tres mesos, aixecant ja llavors una gran expectació entre la població.


Lliurament de diploma al Restaurant 'La Balma', guanyador de 'Joc de Cartes'
Ahir va arribar el moment de desfer el misteri, amb l’emissió del programa a quarts d’onze de la nit. El guanyador ha estat el Restaurant La Balma, que regenten el matrimoni de la Bibiana Isern i Toni Marín, proclamats com el millor establiment de restauració amb producte local de Blanes. A l’hora d’anunciar-ho, el xef de cuina i presentador del programa, Marc Ribas, també va afegir un altre factor valorat per emetre el veredicte.


I és que d’ençà que va esclatar la pandèmia, La Balma es va reinventar i va aplicar-se aquell vell adagi de a mal temps bona cara, sent un dels primers establiments que va començar a portar menjar a domicili durant el confinament, perquè comptava amb el preceptiu permís. Per triar quin dels tres restaurants mereixia aquest reconeixement, l’equip de Joc de Cartes va ser a Blanes durant tres dies de rodatge.

L’escenari de Sa Palomera per anunciar l’establiment guanyador

Per desvetllar quin dels tres establiments havia guanyat, Joc de Cartes va escollir un dels millors escenaris possibles de la vila: l’entorn del conjunt rocós de Sa Palomera, justament l’indret on comença la Costa Brava. Allí, arrecerats per l’ombra de la roca, amb una il·luminació festiva i acaronats pel mar proper, Marc Ribas va proclamar ‘La Balma’ com l’establiment guanyador.


Després de rebre les felicitacions dels responsables dels altres dos restaurants finalistes (l’Elena i l’Alberto del T3, i en Jairo i en Franc, del ‘Va de Catas), Mar Ribas va lliurar a la Bibiana i en Toni el diploma que acredita haver guanyat el concurs. Un brindis amb cava va acabar d’arrodonir la celebració amb guanyadors i finalistes.

Una oportunitat per visitar els atractius naturals i gastronòmics de Blanes

A banda de centrar-se en els tres establiments que van concursar-hi, Joc de Cartes també va aprofitar per mostrar alguns dels racons més atractius de Blanes. Marc Ribas es va passejar -entre d’altres indrets- per l’explosió de colors, textures i sabors que és el Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre; l’emblemàtic Jardí Botànic Marimurtra; el Passeig de Mar, on es pot gaudir de la sempre relaxant presència del Mar Mediterrani; o bé un dels indrets més carismàtics i visitats de la vila, l’entorn de la Roca de Sa Palomera.


Durant el programa d’ahir, els espectadors d’arreu de Catalunya i tothom que se’l descarregui per internet pot gaudir i descobrir la riquesa gastronòmica pròpia d’aquesta vila marinera. I és que Blanes pot fer gala i presumir de tenir una qualificada i variada oferta de productes genuïns i de km 0 gràcies a la seva horta de proximitat, a la llotja on cada dia es ven peix fresc, o bé el seu jardí botànic.Data de realització: 08/13/2021 | Data de la darrera actualització: 08/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300