Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del nou espai del cicle ‘Cinema als Barris’, el pàrquing de Decathlon, a La Pedrera-Carretera de Lloret


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/14/2021 10:22:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesÈxit del nou espai del cicle ‘Cinema als Barris’, el pàrquing de Decathlon, a La Pedrera-Carretera de Lloret

Es va projectar el film de Santiago Segura ‘Padre no hay más que uno -2-‘, i la propera sessió del dimecres 18 d’agost serà el musical ‘Mamma Mia! Una y Otra Vez’ al barri de Quatre Vents

La darrera sessió que s’ha fet del cicle ‘Cinema als Barris’ va significar estrenar una nova ubicació respecte les anteriors vetllades del setè art estiuenques. Va tenir lloc dimecres passat, al barri de La Pedrera-Carretera de Lloret, que estrenava la seva participació al cicle de cinema gratuït nocturn a l’aire lliure que aquest 2021 ja ha arribat a la tercera edició no consecutiva, donat que al 2020 es va haver de suspendre per la COVID.


Més concretament, aquest nou emplaçament estrenat va ser el pàrquing del centre comercial Decathlon, que ha col·laborat en l’organització de l’esdeveniment. Això si, com que tanca a les 10 de la nit, la sessió es va haver de retardar mitja hora respecte l’hora habitual, de manera que va començar a 2/4 d’11 de la nit. A banda de ser un espai molt ben acollit pels assistents, el nombre de públic també va ser notable.


Eva Amor, Pere Lopera i Carlos Garzón donant la benvinguda
Abans que comencés la projecció, van donar la benvinguda als espectadors els regidors de Participació Ciutadana i Hisenda, Pere Lopera i Carlos Garzon respectivament, acompanyats de la presidenta de l’Associació de Veïns de La Pedrera-Carretera de Lloret, Eva Amor. Tot seguit, va encetar-se la sessió amb el film espanyol ‘Padre no hay más que uno -2-‘, protagonitzat pel popular actor, director i guionista madrileny, Santiago Segura.


L’argument gira a l’entorn del personatge que interpreta Santiago Segura, un pare a qui en la primera part de la nissaga la seva dona –interpretada per Toni Acosta- va deixar al seu càrrec dels seus 5 fills de cop i volta, cansada que el seu home no faci cap de les feines domèstiques. En la segona part, el divertimento que desencadena una nova situació caòtica és la visita per sorpresa de la seva sogra, interpretada per Loles León. En definitiva, cinema sense cap altra pretensió que fer passar una estona entretinguda a la concurrència.

Propera projecció dimecres 18 d’agost: ‘Mamma Mia! Una y Otra Vez’

‘Cinema als Barris’ són nits que tenen com a públic prioritari la canalla i la família, i per això els films que es programen són ‘aptes per a tots els públics’. Cal recordar que, tant la tria de les pel·lícules que formen part del cicle, com els espais on s’allotgen les projeccions, el consensua l’Ajuntament amb les entitats veïnals, és a dir: està organitzat pel Departament de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes.


La següent sessió s’emplaça pel proper dimecres 18 d’agost, i també es tracta d’una pel·lícula entretinguda i per passar una bona estona. És el primer musical d’aquesta tercera edició, i agradarà en especial als fans –una legió !- del conegut i llegendari grup suec ABBA: ‘Mamma Mia! Una y Otra Vez’, la segona part del film homònim que tornen a protagonitzar Meryl Streep i Amanda Seyfried, amb una pila d’actors, actrius i cantants molt coneguts.

Així, hi trobem des de la incombustible Cher fins a Julie Walters i Christine Baranski, passant per Pierce Brosnan, Colin Firth i Andy Garcia, entre d’altres. La trama arrenca 10 anys després de com s’havia quedat tot en la primera part, quan els mateixos personatges protagonistes tornen a l’illa grega de Kalokairi per una molt bona notícia. Amb aquesta excusa, la pel·lícula viatjarà constantment al present i al passat, per explicar com es van conèixer les tres amigues protagonistes, en plena dècada dels anys 70.


Les versions joves del tercer que interpreten Streep, Baranski i Walters són Lily James, Jessica Keenan i Alexa Davies, totes elles conegudes també pel gran públic per haver intervingut en films de diversa temàtica. Dirigida per Ol Parker –qui també es va encarregar de la direcció de dues altres conegudes pelis romàntiques: Rosas Rojas y Ahora y Siempre- la pel·lícula no té cap més pretensió que anar recordant les conegudes cançons d’ABBA, a través d’una trama que no tindrà secrets pels veterans del setè art.

‘Mamma Mia!, Una y Otra Vez’ es projectarà al punt de les 10 de la nit a la Plaça del Carrer de la Molina, al barri de Quatre Vents. Novament cal recordar que no cal fer reserva prèvia, ja que conforme el públic vagi accedint al recinte se li prendrà la temperatura i es farà un registre d’assistents. Tothom ha de dur la mascareta posada, mantenir la distància de seguretat i posar-se gel hidroalcohòlic a l’arribada.


Aquesta projecció no serà la darrera de la tercera edició de ‘Cinema als Barris’ 2021, ja que la quarta que s’havia d’haver fet el 4 d’agost a la Plaça dels Dies Feiners –al barri de Dintre Vila- es va haver d’ajornar per l’amenaça de pluja. En principi aquesta sessió està previst programar-la per a un altre dia, pendent de concretar encara quin serà.



Data de realització: 08/14/2021 | Data de la darrera actualització: 08/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300