Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes torna a acollir aquesta setmana Vacunació Sense Cita Prèvia: dimarts, dijous i divendres de 15 a 19 h


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/16/2021 09:14:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes torna a acollir aquesta setmana Vacunació Sense Cita Prèvia: dimarts, dijous i divendres de 15 a 19 h

Es fan al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, on divendres passat ja es va fer la primera jornada mixta: amb i sense cita prèvia

Aquesta tercera setmana del mes d’agost l’Equip d’Assistència Primària (AEP) de Blanes ha continuat programant sengles jornades de Vacunació COVID Sense Cita Prèvia, que s’afegeixen a les que ja s’hi fan regularment. Més concretament, tindran lloc tres dies: el dimarts dia 17, el dijous dia 19 i el divendres dia 20. Totes tres es faran en la mateixa franja horària de la tarda: des de les 15 h fins les 19 h o fins a exhaurir les dosis previstes.


1a Jornada Mixta vacunacions sense cita prèvia i amb cita prèvia,
divendres 13 d'agost - Local Mas Enlaire
Tothom qui vulgui podrà anar a vacunar-se sense necessitat d’haver concertat una cita prèviament, a partir dels 12 anys i sense límit d’edat. Només cal tenir en compte que les persones menors de 16 anys han d’anar acompanyades del seu pare, mare o tutor legal perquè se’ls pugui administrar la vacuna.

Aquest tipus de jornades estan adreçades a la població de Catalunya o desplaçats que venen a passar tota la temporada d'estiu a Blanes o rodalies, però no és per a persones que estan de vacances, ni estrangers No es vacunarà a ciutadans estrangers, sinó es que es tracta de casos molt concrets i excepcionals.


Divendres passat, 13 d’agost, va tenir lloc la primera experiència sense cita prèvia al local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre, on s’efectuen regularment les vacunacions massives a Blanes. Tant la de divendres passat com les tres que tindran lloc aquesta setmana del 16 al 22 d’agost són mixtes, és a dir: hi acudeixen tant usuaris i usuàries que ja tenen cita prèvia com els qui volen aprofitar per vacunar-se sense haver-la de demanar.

Primera jornada de vacunació COVID mixta el 13 d’agost

La primera jornada de vacunació COVID mixta que va tenir lloc divendres passat va aplegar un gran nombre de persones, algunes de les quals van haver de marxar sense poder-se vacunar. De cara a les tres noves sessions que hi haurà aquesta setmana s’espera que la població hagi entès finalment la mecànica i objectius d’aquest tipus d’experiències.


El principal obstacle a salvar és agilitzar tota l’operatiu i tràmits de rebuda de les persones que assisteixen per acollir-se a la vacunació sense cita prèvia. Donat que s’ha de donar d’alta la sol·licitud i entrar-ho en el registre, tota la operació s’alenteix considerablement respecte la que es fa amb una major agilitat quan es tracta de persones que ja han demanat cita prèvia.

El personal assistencial es va preparar per a aquesta primera jornada destinant cadascun dels dos habitacles de què es disposa al local social de Mas Enlaire per a un objectiu diferent. Ja des de l’exterior del local s’indicava a tothom quina cua havia de fer per accedir a la vacunació sense cita prèvia o bé per a la vacunació amb cita prèvia ja concertada.


D’igual manera, s’identificaven els dos habitacles que tenien les dues activitats diferenciades perquè tothom pogués tenir més clar on s’havia d’adreçar, a banda de les indicacions que també donaven de viva veu i presencialment el personal assistencial. De cara a les tres jornades d’aquesta setmana s’espera que la fluïdesa de l’activitat sigui major, en base a l’experiència del passat divendres.
Data de realització: 08/16/2021 | Data de la darrera actualització: 08/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300