Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la Col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer d’aquest cap de setmana a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2021 10:17:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la Col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer d’aquest cap de setmana a Blanes

Voluntaris i voluntàries distribuïdes arreu de la vila han contribuït en la represa de l’experiència estiuenca, duent les característiques guardioles de postulació a peu de carrer

Aquest cap de setmana Blanes ha acollit la represa d’una experiència estiuenca que mai no havia faltat a la seva cita de mitjans d’agost, llevat de l’any passat, en què es va haver de suspendre per la COVID. Enguany les noves mesures han permès que s’hagi pogut fer la tradicional recollida de fons econòmics destinats a la investigació del càncer.


Es va estar fent tant dissabte com diumenge, organitzat per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Una vegada més, la veterana entitat social va fer una crida a la participació perquè la postulació fos un èxit com així ha estat de nou.

Voluntaris i voluntàries participen en la represa de la col·lecta estiuenca

Diversos voluntaris i voluntàries han respòs a la crida, de manera que tant dissabte com diumenge se’ls va veure passejant per diversos carrers distribuïts arreu de la vila. Ja fos en alguna de les taules que hi havia instal·lades, o bé duent la característica guardiola de postulació, a peu de carrer, demanant la col·laboració de tothom a qui es trobaven.


Per poder fer la feina menys feixuga –sobretot tenint en compte l’onada de calor que estava en el seu punt àlgid el cap de setmana-, es van organitzar diversos torns en diferents punts de Blanes per cobrir les franges horàries del matí i de la tarda. Així, dissabte al matí hi va haver quatre taules.

Una d’elles estava situada a l’Avinguda dels Pavos, davant la Farmàcia Cots; una altra a la Plaça d’Espanya; una tercera a La Plantera, al passeig central de l’Avinguda Catalunya; i per últim al Carrer Raval, a tocar del Carrer Muralla. La tarda del dissabte hi van haver dues taules: a la Plaça d’Espanya, situada al mateix lloc que al matí, i al Passeig Pau Casals, prop del Banc dels Músics.

L’alcalde agraeix la feina del voluntariat de l’AECC de Blanes

Finalment, diumenge al matí hi van haver dues taules més: davant de la Parròquia Sagrada Família d’Els Pins, i a la Parròquia de Santa Teresa, al barri de Ca la Guidó-Mas Carolet. Precisament a la taula del barri d’Els Pins s’hi va acostar el matí de diumenge l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, per animar i agrair la feina de les voluntàries i voluntaris que atenien la taula de postulació.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, agraeix la feina de les voluntàries
i voluntàries que han estat fent col·lecta per l'AECC
Organitzat per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, una vegada més la veterana entitat tindrà aquests dies per fer el recompte dels resultats de la postulació. En aquest darrer sentit, cal dir que en aquesta ocasió ha inclòs la novetat de poder fer donatius per Bizum, tal com s’explicava a totes les persones que manifestaven la voluntat de voler col·laborar, però que en aquell moment no portaven diners en efectiu al damunt.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300