Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Demà dimecres nova projecció del cicle ‘Cinema als Barris’ a Quatre Vents, amb la 2a part de ‘Mamma Mia!’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/17/2021 12:02:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesDemà dimecres nova projecció del cicle ‘Cinema als Barris’ a Quatre Vents, amb la 2a part de ‘Mamma Mia!’

La pel·lícula musical protagonitzada per Meryl Streep es farà a la Plaça del Carrer de la Molina a partir de les 10 de la nit, i és la penúltima sessió del cicle cinematogràfic gratuït de l’estiu

Demà dimecres Blanes torna a acollir una nova sessió del cicle estiuenc ‘Cinema als Barris’ que, com el seu nom ja indica, ofereix projeccions de pel·lícules arreu de diversos veïnats. Aquest 2021 és la tercera edició i, en la línia de les dues anteriors, són gratuïtes i no pretenen altra cosa que oferir una agradable vetllada de cinema gratuït, gaudint de l’estiuenca fresca nocturna.


Fotograma de 'Mama Mia! Una y otra vez', que es projectarà
el dimecres 18 d'agost a la Plaça del Carrer de la Molina, al Barri de Quatre Vents
En aquesta ocasió la sessió desembarcarà al barri de Quatre Vents, més concretament a la Plaça del Carrer de la Molina, des d’on a més a més hi ha una privilegiada visió de l’skyline de Blanes, especialment interessant de veure durant la nit. La projecció està previst que comenci a les 10 de la nit, i no cal fer reserva d’entrades prèvia, ja que es fa un registre controlat de l’aforament d’accés.

Projecció de la 2a part del film musical ‘Mamma Mia!’, amb cançons d’ABBA

La pel·lícula que es projectarà aquest proper dimecres al barri de Quatre Vents és l’única del gènere musical que s’haurà ofert en aquesta 3a edició. Es tracta de la segona part de ‘Mamma Mia!’, que porta associada la cueta de ‘Una y otra vez’, per emfatitzar que es tracta de la continuació del film homònim.


A la dreta de la imatge, la cantant Cher, una de les
protagonistes de la pel·lícula
Està especialment adreçat als amants del cinema musicals en general, i del grup ABBA en especial, que són legió. Tornen a protagonitzar el principals papers Meryl Strep i Amanda Seyfried, mare i filla en la ficció, escortats per una pila d’actors, actrius i cantants molt coneguts. Des de la incombustible Cher fins a Pierce Brosnan, Colin Firth i Andy Garcia.

Completen l’elenc de protagonistes principals Julie Walters, Christine Baranski, Lily James, Jessica Keenan i Alexa Davies. Pel que fa a l’argument, arrenca 10 anys després de com va acabar la història durant la primera part, quan els mateixos protagonistes tornen a l’illa grega de Kalokairi per compartir una molt bona notícia, un dels dos eixos de la història.


L’altra serà conèixer els orígens de l’amistat que uneix a les tres protagonistes, unides per una amistat que es va forjar en plena dècada dels anys 70. Com se sol dir, tot el demés és història, perquè amb aquest plantejament és fàcil d’esbrinar què passarà i quins embolics poden tornar a passar. La pel·lícula, doncs, no té cap altra pretensió que anar recordant les conegudes cançons d’ABBA, que el públic podrà taral·lejar o no en funció de la seva edat i/o particulars gustos musicals.

Inicialment, aquesta projecció havia de ser la darrera de la tercera edició de ‘Cinema als Barris’ 2021, ja que la quarta que s’havia sessió que s’havia d’haver fet el 4 d’agost a la Plaça dels Dies Feiners –al barri de Dintre Vila- es va haver d’ajornar per l’amenaça de pluja. En principi aquesta sessió està previst programar-la en una altra ocasió, pendent de concretar encara quin dia serà. Aquest extrem es confirmarà molt aviat.


Cal recordar que, tant la tria de les pel·lícules que formen part del cicle, com els espais on s’allotgen les projeccions, el consensua l’Ajuntament amb les entitats veïnals, és a dir: està organitzat pel Departament de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes.





Data de realització: 08/17/2021 | Data de la darrera actualització: 08/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300