Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Estancament de la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2021 07:43:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Estancament de la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 persones ingressades, 1 més que al darrer recompte, i al de Calella n’hi ha 27, i s’hi ha produït 7 defuncions els darrers dies

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació no acaba de millorar del tot. Actualment hi ha un total de 45 persones ingressades, 8 menys que en l’anterior recompte, però també cal tenir en compte que 7 d’elles són per defunció, no perquè se’ls hagi donat d’alta. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent de 2 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 pacients tractant-se de COVID, 1 més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos i 4 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 27 pacients, 9 menys que en el darrer recompte, però val a dir que en els últims dies s’han comptabilitzat 7 defuncions, 4 ingressos i 6 altes.

Continua baixant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 186 persones ingressades per COVID, 20 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 98.838 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 340 punts, quan en l’anterior comunicat era de 359. A Blanes, també ha davallat però continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 309 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 329.Data de realització: 08/17/2021 | Data de la darrera actualització: 08/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300