Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reunió del director de Cultura de la Generalitat amb l’Ajuntament de Blanes per conèixer diversos temes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2021 12:24:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Reunió del director de Cultura de la Generalitat amb l’Ajuntament de Blanes per conèixer diversos temes

Josep Calataiud s’ha reunit amb l’alcalde, Àngel Canosa, i els responsables polítics de l’Arxiu i Cultura, Olga López i Albert Sanz, que li han presentat diversos projectes patrimonials

El nou director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a comarques gironines, Josep Calataiud, s’ha reunit aquesta setmana amb representants de l’Ajuntament de Blanes per parlar sobre diversos temes. Més concretament, la trobada l’ha mantingut amb l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; la tinenta d’alcalde de Patrimoni i Arxiu, Olga López; i el regidor de Cultura, Albert Sanz.


Josep Calataiud amb l'alcalde, Àngel Canosa, i els responsables
polítics de l'Arxiu i Cultura, Olga López i Albert Sanz
Ha estat una de les primeres reunions que ha celebrat Josep Calataiud des que va assumir el càrrec, tot just el passat 27 de juliol. Durant la trobada, s’han tractat diversos projectes patrimonials en què està treballant el consistori blanenc, principalment a través de l’Arxiu Municipal. Per aquest motiu, també va participar en la reunió l’arxiver municipal, Toni Reyes.


Visita sobre el terreny
Després que la primera part de la reunió va tenir lloc al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes, tot seguit va continuar amb una visita sobre el terreny en relació a un dels diversos temes tractats. Josep Calataiud s’ha mostrat molt interessat respecte els projectes patrimonials que se li han exposat, fruit d’un treball previ impulsat especialment durant els darrers mesos.

Un director de Cultura del govern català molt lligat a Blanes

Josep Calataiud Cuenca és originari de la localitat valenciana de Carcaixent, a la comarca de Ribera Alta, on va néixer l’any 1968. És professor de llengua i literatura catalanes a l’ensenyament secundari, i també ha exercit diversos càrrecs intermedis. Els dos darrers anys ha treballat com a coordinador pedagògic en la posada en marxa del nou Institut Escola Montagut, de Santa Susanna.


En primer terme, el director dels SSTT de Cultura, Josep Calataiud,
amb Àngel Canosa
Professionalment sempre ha estat interessat en l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), especialment les audiovisuals, dins del món educatiu. Des de fa 24 anys viu a Blanes, on ha participat de manera activa en diverses iniciatives de cultura popular, polítiques i cíviques; i també té experiència en el món del teatre amateur i semi professional. El nou director dels SSTT de Cultura a Girona ha substituït en aquest càrrec a la gironina Carme Renedo.
Data de realització: 08/19/2021 | Data de la darrera actualització: 08/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300