Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou èxit de ‘Cinema als Barris’ de Blanes en la seva estrena a Quatre Vents, amb la 2a part de ‘Mamma Mia!’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/20/2021 09:09:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesNou èxit de ‘Cinema als Barris’ de Blanes en la seva estrena a Quatre Vents, amb la 2a part de ‘Mamma Mia!’

El cicle gratuït es tancarà amb la pel·lícula d’animació ‘Scooby’ dimarts vinent a les 10 de la nit, re-programada després que es va haver de suspendre el passat 4 d’agost per pluja

L’última sessió que s’ha fet del cicle ‘Cinema als Barris’ ha significat per segona vegada consecutiva estrenar una nova ubicació respecte anteriors vetllades de la programació estiuenca que proposa passar una nit d’estiu a la fresca gaudint del setè art. Va tenir lloc dimecres passat, al barri de Quatre Vents, i es va allotjar a la plaça del Carrer de la Molina, un espai inèdit que va ajudar gaudir, un cop més, de la projecció cinematogràfica.


Projecció de 'Mamma Mia!' al barri de Quatre Vents, dimecres passat
Abans que comencés la projecció, com és habitual en totes les sessions, van donar la benvinguda als espectadors congregats els regidors de Participació Ciutadana i Hisenda, Pere Lopera i Carlos Garzon respectivament. En aquest cas, els va acompanyar Salva Silva en representació de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri Quatre Vents, on va tenir lloc la sessió.


Salva Silva (AVV Quatre Vents), Pere Lopera (regidor Participació Ciutadana)
i Carlos Garzón (regidor Hisenda)
‘Mamma Mia!’, la 2a part d’un musical amb les immortals cançons d’ABBA

La projecció d’aquesta setmana coincidia amb el tombar de la segona quinzena d’agost, al bell mig del mes més estiuenc, i per tant va venir molt de gust gaudir d’una activitat a l’aire lliure, una vetllada de cinema gratuït a la fresca des d’un emplaçament a mida. El tipus de pel·lícula que es va oferir –com totes les que formen part de la 3a edició de ‘Cinema als Barris’- també ajudava a plantejar-se poder experimentar una estona d’optimisme.


I si d’això es tractava, res més adequat que la segona part d’un film que no enganya des del minut zero: la segona part de ‘Mamma Mia!’, un musical amanit amb les immortals cançons del grup ABBA. La troupe de la primera part, completada per un nou ventall d’actrius i actors s’apodera de la pantalla per anar recordant als més nostàlgics, i descobrint als novells, l’extens catàleg de cançons dels enyorats cantants suecs.


Si bé des tot just començar també es descobreix que el personatge que interpretava Meryl Streep a la primera part ja no està entre els mortals, la màgia del film fa que sigui omnipresent, igual que la resta de l’elenc original, una pila d’actrius, actors i cantants molt conegudes. Així, hi trobem des de l’altra protagonista, Amanda Seyfried, fins la incombustible Cher, Julie Walters i Christine Baranski, passant per Pierce Brosnan, Colin Firth i Andy Garcia, entre d’altres.

Dimarts 24 d’agost: darrera projecció del cicle amb ‘Scooby!’

Inicialment la projecció de ‘Mamma Mia!’ havia de ser la que tanqués aquest 2021 la tercera edició de ‘Cinema als Barris’, però finalment no serà així. I és que el passat 4 d’agost es va haver d’ajornar la sessió que s’havia d’allotjar a la Plaça dels Dies Feiners, corresponent al barri de Dintre Vila. L’amenaça de pluja va obligar a ajornar-la per un altre dia més propici.


Si bé es volia programar per aquest proper dimecres –totes les sessions de ‘Cinema als Barris’ s’han estat fent aquest dia de la setmana-, finalment no ha estat possible, i serà el dimarts 24 d’agost, amb la pel·lícula que s’hauria d’haver ofert el 4 d’agost: ‘Scooby!’. Això sí, a la mateixa hora: les 10 de la nit i, tal com ja s’ha fet en les anteriors sessions d’enguany, sota mesures COVID, no cal fer reserva prèvia, ja que es fa un registre d’entrada conforme el públic entra al recinte.


La pel·lícula d’animació, ‘Scooby!’, basada en els coneguts personatges que ja protagonitzaven la sèrie de televisió homònima, és la darrera entrega de la nissaga, i va ser estrenada tot just fa un any, el juliol del 2020. Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, tant les pel·lícules com els espais on s’acullen les projeccions s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques.



Data de realització: 08/20/2021 | Data de la darrera actualització: 08/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300