Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Millora la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2021 08:44:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Millora la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones ingressades, 3 menys, i al de Calella n’hi ha 16, 11 menys, entre les quals cal comptar quatre defuncions

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació no acaba de millorar del tot. Actualment hi ha un total de 31 persones ingressades, 14 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent de 2 persones.
ç


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients tractant-se de COVID, 13 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 3 ingressos i 6 altes. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 16 pacients, 11 menys que en el darrer recompte, però val a dir que en els últims dies s’han comptabilitzat 5 ingressos, 12 altes i 4 defuncions.

Puja el Risc de Rebrot a Blanes i Baixa a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 169 persones ingressades per COVID, 17 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 99.501 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha seguit baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 336 punts, quan en l’anterior comunicat era de 340. A Blanes, per contra, ha augmentat lleugerament, i continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 321 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 309.
Data de realització: 08/20/2021 | Data de la darrera actualització: 08/20/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300