Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tancarà dimarts ‘Cinema als Barris’ amb ‘Scooby!’, ajornada el 4 d’agost per la pluja


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/23/2021 06:27:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes tancarà dimarts ‘Cinema als Barris’ amb ‘Scooby!’, ajornada el 4 d’agost per la pluja

La pel·lícula d’animació es projectarà aquest 24 d’agost a les 10 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners de Dintre Vila, que significa l’estrena d’una nova ubicació pel cicle de cinema gratuït d’estiu

Demà dimarts Blanes tancarà el cicle estiuenc gratuït ‘Cinema als Barris’ amb la darrera projecció. Inicialment el film que s’oferirà, ‘Scooby!’, s’havia programat pel passat 4 d’agost, però l’amenaça de mal temps va fer aconsellable ajornar-ho per a una altra ocasió. Si bé la intenció era programar-ho pel dimecres, finalment no ha estat possible, de manera que serà aquest dimarts, 24 d’agost, a les 10 de la nit, a la Plaça dels Dies Feiners, al barri de Dintre Vila.


Darrera projecció de 'Cinema als Barris', dimecres passat
al veïnat de Quatre Vents, amb la 2a part de 'Mamma Mia!'
La sessió gratuïta de cinema a la fresca oferirà projectarà ‘Scooby!’, que va ser estrenada fa tot just un any, el 15 de juliol del 2020. És la primera pel·lícula feta en animació sobre el popular personatge estrenada en sales de cinema. Anteriorment, la famosa franquícia Hanna-Barbera ja comptava amb dues pel·lícules d’acció real: Scooby Doo (2002) i Scooby-Doo 2: Desfermat (2004).

Dirigida per Tony Cervone -qui, a banda d’haver dirigit capítols de la sèrie, també és responsable d’altres sèries animades com les de Tom i Jerry o bé The Looney Tunes Show- en aquesta ocasió la pel·lícula tracta sobre com es van conèixer els dos principals protagonistes de la ni-saga: Scooby-Doo i Shaggy. El gegantí gos danès i en Shaggy encapçalen el grup de joves que s’encarreguen d’investigar successos paranormals: en Fred, la Daphne i la Vilma.


Fotograma de 'Scooby!', dimarts vinent, 24 d'agost, a les 10 de la nit,
a la Plaça dels Dies Feiners
Són l’agència Mystery Inc., i viatgen en la seva furgoneta anomenada La Màquina del Misteri per , en aquest cas, resoldre un complot per alliberar al gos fantasma Cerberus. La pel·lícula es projectarà doblada al català, i de fet és l’única de tot el cicle format per sis films que s’ha escollit en aquesta versió enlloc de fer-ho amb la castellana.

3a Edició'Cinema als Barris' amb mesures COVID

Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, tant les pel·lícules com els espais on s’acullen les projeccions s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi. Més concretament, les entitats veïnals s’han encarregat de triar d’entre diverses propostes cinematogràfiques, i les ubicacions s’han estudiat des del consistori, acordades amb les associacions de veïns.


Pel que fa a les mesures COVID, cal dir que l’entrada al recinte del públic es fa de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. No hi ha reserva d’entrades, però es fa un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura. Cada persona o grup de persones s’asseu a les cadires disposades per l’organització, i no es permet alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones.


No es permet el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent. Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament va canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat. En el cas de la projecció d’aquest dimarts, és per a 170 persones.



Data de realització: 08/23/2021 | Data de la darrera actualització: 08/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300